Lotiune plaja, SPF 50+, 200ml, Elmiplant

Lotiune plaja,  SPF 50+, 200ml,  Elmiplant -  - ELMIPLANT
Elmiplant
W59931

Bucura-te de protectie eficienta si ingrijire naturala cu Lotiunea pentru protectie solara SPF 50 elmiplant! Sistemul de protectie UV fotostabil avansat cu spectru larg de actiune protejeaza eficient pielea

[...]

Descriere: Lotiune plaja, SPF 50+, 200ml, Elmiplant

Bucura-te de protectie eficienta si ingrijire naturala cu Lotiunea pentru protectie solara SPF 50 elmiplant! Sistemul de protectie UV fotostabil avansat cu spectru larg de actiune protejeaza eficient pielea impotriva efectelor nocive ale soarelui. Formula sa avansata este imbogatita cu Unt de Shea 100% Organic, un excelent ingredient emolient care hidrateaza, catifeleaza si protejeaza pielea în mod natural de radiatiile UV. Bogat in extracte din fructe de padure, Complexul Vegetal are puternic efect antioxidant, oferind pielii un scut protector impotriva soarelui si asigurand o senzatie placuta de hidratare. Formula non-grasa, intens hidratanta. Fara parabeni. Testat dermatologic.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review