Lapte protectie solara SPF 30 Gerovital H3 Derma+SUN, 200 ml, Farmec

P438800176
Lapte protectie solara SPF 30 Gerovital H3 Derma+SUN, 200 ml, Farmec - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - GEROVITAL
Gerovital
Laptele constituie un excelent mijloc de protecție a pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri, pete pigmentare și poate fi folosit [...]

Lapte protectie solara SPF 30 Gerovital H3 Derma+SUN, 200 ml, Farmec

Laptele constituie un excelent mijloc de protecție a pielii împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete: îmbătrânire prematură, deshidratare excesivă, riduri, pete pigmentare și poate fi folosit cu succes pentru prevenția intoleranțelor solare, a fotodermatozelor.
Acțiune:
Uleiul natural ecocertificat Încă omega, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali, reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizează procesul de cheratinizare, îmbunătățește gradul de hidratare. Vitamina E din compoziție are efecte hidratante, îmbunătățește aspectul pielii și ameliorează schimbul de oxigen din țesuturi.
Respectă recomandările UE de protecție împotriva efectelor negative ale radiațiilor UVA/UVB.
Mod de utilizare:
Produsele cu factor de protecție solară (FPS) se aleg în funcție de tipul de piele. Aplicați produsul pe pielea curată și uscată cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform.
Evitați contactul cu ochii.
Reaplicați frecvent (mai ales după baie, în caz de transpirație, înot sau după ștergerea cu prosopul) chiar dacă este timp înnorat.
Nu expuneți la soare sugarii și copiii mici.
Evitați expunerea la soare între orele 11-15. Nu rămâneți prea mult la soare chiar dacă folosiți un produs de protecție solară; supra-expunerea este o amenințare gravă pentru sănătate.
Folosiți protecție vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou). Pentru a obține protecția indicată de SPF, trebuie aplicată o cantitate de 2 mg/cm, ceea ce înseamnă cam 36 grame (6 lingurițe pline) de produs pentru corpul unui adult. Atenție: reducerea cantității va reduce nivelul de protecție în mod semnificativ.
Beneficii:
Laptele are o textură ușoară și plăcută, non-grasă, rezistență la apă. Produs hipoalergenic. Protejează împotriva intoleranței la soare. Conține filtre minerale. Fără parabeni, oxibenzonă, ulei de parafină, coloranți, alcool.
Prezentare:
200 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review