Lapte hidratant de protectie solara pentru fata si corp SPF 50+ Ideal Soleil , 300 ml, Vichy

Lapte hidratant de protectie solara pentru fata si corp SPF 50+ Ideal Soleil , 300 ml, Vichy -  - VICHY
Vichy
P28733

Lapte de corp pentru protecție solară SPF50+ pentru față și corp,pentru bărbați, femei cu tenul deschis la culoare care doresc un produs de protecţie solară pentru față și corp cu factor de protecție mare.

[...]

Descriere: Lapte hidratant de protectie solara pentru fata si corp SPF 50+ Ideal Soleil , 300 ml, Vichy

Descriere:

  • Lapte de corp pentru protecție solară SPF50+ pentru față și corp .
  • Laptele de corp pentru toata familia, potrivit și pielii sensibile.
  • Pentru bărbați, femei cu tenul deschis la culoare care doresc un produs de protecţie solară pentru față și corp cu factor de protecție mare.

Eficacitate:
Pentru a lupta împotriva efectelor nocive ale radiațiilor UV şi pentru a proteja capitalul genetic al pielii, Laboratoarele Vichy au inclus în acest lapte de corp pentru protecție solară un sistem de filtrare a radiațiilor UVA-UVB cu spectru larg, fotostabil, pe bază de Mexoryl.
Pielea dumneavoastră este protejată de insolații și arsuri, precum și de îmbătrânirea prematură cauzată de expunerea prelungită la soare. 

Aplicare:
Aplicați laptele de corp pentru protecție solară chiar înainte de expunerea la soare.
Aplicați din nou, frecvent, în cantități generoase, mai ales după ce ați înotat, dacă ați transpirat sau dacă v-ați șters cu prosopul.

Siguranță:
Lapte de corp cu SPF50, cu formulă hipoalergenică testată pe piele sensibilă, sub control dermatologic.
Îmbogățit cu Apă Termală Vichy, calmantă, fortifiantă, regenerantă.

Compoziție:
AQUA / WATER - GLYCERIN - PROPYLENE GLYCOL - OCTOCRYLENE - DIISOPROPYL SEBACATE - ETHYLHEXYL SALICYLATE - BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE - TITANIUM DIOXIDE - ISOCETYL STEARATE - ALCOHOL DENAT. - ETHYLHEXYL TRIAZONE - ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE - STEARIC ACID - TRIETHANOLAMINE - POTASSIUM CETYL PHOSPHATE - SYNTHETIC WAX - ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - ALUMINUM HYDROXIDE - BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE - CAPRYLYL GLYCOL - DIMETHICONE - DISODIUM EDTA - GLYCERYL STEARATE - GLYCINE SOJA OIL / SOYBEAN OIL - PALMITIC ACID - PEG-100 STEARATE - PHENOXYETHANOL - SILICA - SODIUM HYALURONATE - TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID - TOCOPHEROL - XANTHAN GUM.

Prezentare:
300 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review