La Roche Posay Anthelios Ultra Sensitive crema pentru zona ochilor SPF50+, 50ml

P459842497
La Roche Posay Anthelios Ultra Sensitive crema pentru zona ochilor SPF50+, 50ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - LA ROCHE-POSAY
Crema pentru zona ochilor cu protectie solara dermatologica. Produsul este o inovatie potrivita pentru ochi sensibili. Ofera protectie foarte ridicata si este foarte rezistenta la apa. Ingrediente active: XL-Protect - [...]

Descriere: La Roche Posay Anthelios Ultra Sensitive crema pentru zona ochilor SPF50+, 50ml

Crema pentru zona ochilor cu protectie solara dermatologica. Produsul este o inovatie potrivita pentru ochi sensibili. Ofera protectie foarte ridicata si este foarte rezistenta la apa.

Ingrediente active:

XL-Protect - combinatie puternica de filtre UV si antioxidanti care depasesc protectia cu spectru larg UVA si UVB pentru a proteja impotriva deteriorarilor cauzate de alti agresori ai pielii, precum razele infrarosii si poluarea.

Glicerina - ajuta la repararea si protejarea barierii pielii.

Apa Termala La Roche-Posay cu proprietati calmante si antioxidante. Eficienta impotriva radicalilor liberi care pot fi generati de razele UVA-UVB.

Ingrediente: AQUA / WATER DIISOPROPYL SEBACATE GLYCERIN BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE ALCOHOL DENAT. PROPANEDIOL ETHYLHEXYL SALICYLATE ETHYLHEXYL TRIAZONE C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYLACRYLATE COPOLYMER DROMETRIZOLE TRISILOXANE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE SILICA TOCOPHEROL ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE ACRYLATES COPOLYMER AMMONIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE/VP COPOLYMER CAPRYLYL GLYCOL CITRIC ACID DISODIUM EDTA SCUTELLARIA BAICALENSIS EXTRACT / SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT T-BUTYL ALCOHOL TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID TRIETHANOLAMINE XANTHAN GUM.

Mod de utilizare:

Aplicati produsul de protectie solara chiar inainte de expunere. Reaplicati frecvent si in strat generos pentru a mentine protectia, mai ales dupa transpiratie sau dupa ce v-ati sters cu prosopul. Uz extern. 

Forma de prezentare: flacon cu 50ml




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review