ISIS UVEBLOCK50+INVISIBLE FLUID, 40ML

  • -10%
ISIS UVEBLOCK50+INVISIBLE FLUID, 40ML -  - ISIS PHARMA
Isis Pharma
P459792174
UVEBLOCK® SPF 50+ INVISIBLE FLUID ofera o protectie foarte ridicata UVA/UVB de spectru larg si lupta impotriva leziunilor celulare induse de razele infrarosii. Formula cu toleranta foarte buna special [...]

Descriere: ISIS UVEBLOCK50+INVISIBLE FLUID, 40ML

UVEBLOCK® SPF 50+ INVISIBLE FLUID ofera o protectie foarte ridicata UVA/UVB de spectru larg si lupta impotriva leziunilor celulare induse de razele infrarosii. Formula cu toleranta foarte buna special dezvoltata pentru pielea sensibila.

. Ratie UVA/UVB excelenta

. Varianta INCOLORA sau NUANTATOARE

. Aplicare usoara si senzatie imediata de prospetime

. Nu lasa urme albe

Protejeaza impotriva leziunilor celulare cauzate de razele UVA/UVB sau infrarosii / Stimuleaza mecanismul natural de aparare si regenerare a pielii.

Mod de utilizare UVEBLOCK® SPF 50+ INVISIBLE FLUID:

Aplicati o cantitate suficienta de produs pe fata si gat inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent dupa inot, activitati sportive sau frictiuni. Evitati contactul cu ochii.

Fara parfum • Fara alcool • Hipoalergic • Non-comedogenic • Rezistent la apa • Fotostabil

TESTAT SUB CONTROL DERMATOLOGIC



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review