ISIS UVEBLOCK SPF50+ COMPACT MEDIUM, 10G

P459790687
ISIS UVEBLOCK SPF50+ COMPACT MEDIUM, 10G - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - ISIS PHARMA
Isis Pharma
ISIS PHARMA UVEBLOCK SPF50+ TINTED COMPACT CREMA NUANTATOARE GOLDEN UVEBLOCK® este o gama completa de ingrijire dermatologica solara cu o combinatie optima de filtre adaptate fiecarui tip de piele chiar [...]

ISIS UVEBLOCK SPF50+ COMPACT MEDIUM, 10G

ISIS PHARMA UVEBLOCK SPF50+ TINTED COMPACT CREMA NUANTATOARE GOLDEN

UVEBLOCK® este o gama completa de ingrijire dermatologica solara cu o combinatie optima de filtre adaptate fiecarui tip de piele chiar si celei mai sensibile. Cea mai buna protectie pentru a preveni fotosensibilitatea.

Indicatii:

UVEBLOCK® 50 TINTED COMPACT a fost special conceput pentru a proteja tenul intolerant avand in compozitie doar filtre minerale. Ofera o protectie optima SPF 50 UVB/UVA si mentine pielea hidratata in timpul expunerii la soare. Textura non-grasa, se absoarbe usor.

Propietati:

- combinatie optima de filtre solare UVB/UVA;

- 0% parabeni;

- fara parfum;

- non comedogenic;

- hipoalergenic;

Mod de utilizare:

Aplicati UVEBLOCK® fond de ten compact uniform si in strat generos pe fata si pe gat 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in mod special dupa inot, activitati sportive sau frictiuni. Evitati orice contact cu ochii.

Testat sub control dermatologic

Prezentare:

10 g




Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review