Gel fotoprotector Heliocare 360º cu SPF 50+, nuanta pearl, 50ml, Cantabria Labs

  • -10%
Gel fotoprotector Heliocare 360º cu SPF 50+,  nuanta pearl, 50ml, Cantabria Labs - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - CANTABRIA LABS
P548489110

Fotoprotector zilnic cu spectru larg (UVB, UVA, VIS si IR) cu activitate antioxidanta. Potrivit pentru pielea normala si uscata

Spuma de gel ultrausoara asigura o aplicare usoara, uniforma si rapid absorbita, lasand pielea cu o senzatie placuta de catifelare.

[...]

Descriere: Gel fotoprotector Heliocare 360º cu SPF 50+, nuanta pearl, 50ml, Cantabria Labs

Acesta exercita un efect fotoprotector complet care asigura:

1. Acoperire maxima a spectrului (UVB, UVA, VIS, IR-A), datorita celei mai avansate combinatii de filtre fizice si chimice si datorita Bioshield System, un scut fotoprotector specific impotriva radiatiilor vizibile si IR-A.

2. Actiune antioxidanta intensa datorita Fernblock XP, un ingredient activ de origine naturala patentat de IFC Group.

3. Actiunea de sprijinire a repararii daunelor provocate de soare prin Roxisomi.

4. Actiune fotoprotectoare optima datorita texturilor ultrausoare si senzoriale care asigura o aplicare corecta si lasa o pelicula invizibila pe piele. In plus, dispersia omogena a filtrelor in formula asigura o protectie uniforma.

Ingrediente: Acrilati/c10-30 alchil acrilat crosspolimer; aqua; extract de arabidopsis thaliana; arginina; bis-etilhexiloxifenol metoxifenil triazina; butilen glicol; c12-15 alchil benzoat; acid cafeic; extract de camellia sinensis; triglicerida caprilica/caprica; glicol caprilic; caprililil meticona; ceteareth-25; acid citric; dietilamino hidroxibenzoil hexil benzoat de dietilhexil butamido triazona; dibenzoat de propilenglicol; disodiu de etilen dicocamida peg-15 disulfat; acid ascorbic etilic; lauroil arginat de etil hcl; linoleat de etil; etilhexil ferulate; etilhexil triazona; etilhexilglicerina acid ferulic; glicerina; hectorit; hexilenglicol; hidroxipropilceluloza; izoamil laurat; lecitina; limonen; linalool; oxid de mangan; melanina; alcool oleilic; oxotiazolidina; triacetat de pantenil; parfum; extract de physalis angulata; extract de frunze de polypodium leucotomos; ppg-15 stearyl ether; ppg-15 stearyl ether benzoat; benzoat de sodiu; citrat de sodiu; acid sorbic; dioxid de titan; tocoferol; tocoferil acetat; trilaureth-4 fosfat; guma de xantan.

Mod de utilizare: Aplicati generos si uniform inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa o baie prelungita sau transpiratie excesiva.

Avertizari: Utilizati exclusiv pentru uz extern. Evitati contactul cu ochii. Evitati sa va expuneti la soare in orele cele mai fierbinti, cand soarele este cel mai puternic. Purtati imbracaminte de protectie, palarie si ochelari de soare. Sugarii si copiii mici nu trebuie sa fie expusi direct la soare.

Forma de prezentare: Tub de 50ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review