Gel cu textura uscata pentru protectie solara, SPF 50, Heliocare 360, 50 ml, Cantabria Labs

Gel cu textura uscata pentru protectie solara, SPF 50, Heliocare 360, 50 ml, Cantabria Labs -  - CANTABRIA LABS
P548489107
Gelul de protectie solara Heliocare 360º cu fotoimunoprotector ridicat, intr-o textura inovatoare, fara ulei si cu atingere uscata, va ofera o actiune antioxidanta si ingrediente active care repara daunele provocate de soare.

[...]

Descriere: Gel cu textura uscata pentru protectie solara, SPF 50, Heliocare 360, 50 ml, Cantabria Labs

Proprietati:

- Are o acoperire foarte larga impotriva razelor UVB, UVA, IR-A datorita combinatiei avansate de filtre si a sistemului sau excesiv Bloshield.

- Textura sa fara ulei este potrivita in special pentru pielea normala, mixta si grasa, precum si pentru climatele calde si umede, lasand pielea moale, neteda, uscata si fara stralucire.

- Nu este comedogenic, formula fara alcool, fara parabeni.

- Testat sub control dermatologic si oftalmologic.

Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare, aplicati generos si uniform inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa bai prelungite sau transpiratie excesiva.

Avertizari: Este indicat doar pentru utilizare externa. Evitati contactul cu ochii. Evitati expunerea prelungita la soare in orele cele mai intense. Folositi imbracaminte, palarie si ochelari de soare pentru a va proteja. Nu expuneti bebelusii si copiii mici direct la soare.

Forma de prezentare: Flacon cu 50ml





Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review