Gel-crema anti-imperfectiuni cu SPF 50+ Anthelios Oil Correct, 50ml, La Roche-Posay

P479852155
Gel-crema anti-imperfectiuni cu SPF 50+ Anthelios Oil Correct, 50ml, La Roche-Posay - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - LA ROCHE-POSAY

Noua generație de produse cu protecție solară ce protejează împotriva fotoîmbătrânirii indusă de expunerea zilnică la soare și ajută la corectarea imperfecțiunilor,gel-cremă fotocorectoare pentru utilizare zilnică,reduce porii și ajută la corectarea imperfecțiunilor,lasă pielea să respire.

[...]

Gel-crema anti-imperfectiuni cu SPF 50+ Anthelios Oil Correct, 50ml, La Roche-Posay

Proprietati:

  • Noua generație de produse cu protecție solară ce protejează împotriva fotoîmbătrânirii indusă de expunerea zilnică la soare și ajută la corectarea imperfecțiunilor;
  • Gel-cremă fotocorectoare pentru utilizare zilnică;
  • Reduce porii și ajută la corectarea imperfecțiunilor;
  • Lasă pielea să respire;
  • Textură non-uleioasă;
  • Testat pe pielea sensibilă;
  • Non-comedogenic;
  • Cu Tehnologia Cellox B3TM ce oferă o protecție zilnică cu spectru larg împotriva radiaților UVB/UVA și stresului oxidativ indus de poluare și radiațiile infraroșii;
  • Limitează aderența particulelor poluante la piele.

Ingrediente active:
Acid Salicilic, Niacinamidă, Zinc și AirliciumTM.

Ingrediente:
Aqua, Water, Eau, Silica, Isopropyl Palmitate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Dicaprylyl Ether, Niacinamide, Drometrizole Trisiloxane, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Diisopropyl Adipate, Triethanolamine, Glycerin, Zea Mays Starch, Corn Starch, Diisopropyl Sebacate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Pentylene Glycol, Tocopherol, Sodium Stearoyl Glutamate, Perlite, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Ci 15510, Orange 4, Ci 16035, Red 40, Inulin Lauryl Carbamate, Isopropyl Lauroyl Sarcosinate, P-Anisic Acid, Salicylic Acid, Silica Silylate, Sodium Polyacrylate, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Titanium Dioxide, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Tromethamine, Xanthan Gum, Zinc Pca, Parfum, Fragrance.

Mod de utilizare:
Aplicați uniform pe toată fața în fiecare dimineață, ca ultim pas din rutina dumneavoastră de îngrjire și înainte de a aplica machiaj.

Precautii:
Expunerea excesivă la soare reprezintă un pericol serios pentru sănătate. În caz de expunere intenționată și îndelungată la soare, reaplicați frecvent și generos pentru a menține protecția. Nu oferă protecție 100% împotriva soarelui. Evitați zona ochilor. În caz de contact cu ochii, clătiți imediat cu apă din abundență. Dacă nu folosiți produsul mai mult de 1 lună, aruncați prima dozare de produs.

Prezentare:
50 ml    



Data ultimei actualizari: 2023-02-28 17:53:33
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review