Fluid protectie solara SPF 20 Gerovital H3 Derma+ SUN, 150 ml, Farmec

Fluid protectie solara SPF 20 Gerovital H3 Derma+ SUN, 150 ml, Farmec - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - GEROVITAL
Gerovital
P438798485
Loțiunea asigură o protecție medie împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete: arsuri, deshidratare avansată, pete pigmentare, îmbătrânire prematură a pielii. Acțiune: Conține filtre
Se incarca ofertele...

Descriere Fluid protectie solara SPF 20 Gerovital H3 Derma+ SUN, 150 ml, Farmec

Loțiunea asigură o protecție medie împotriva efectelor nocive ale radiațiilor ultraviolete: arsuri, deshidratare avansată, pete pigmentare, îmbătrânire prematură a pielii.
Acțiune:
Conține filtre solare și emolienți naturali care protejează și regenerează. Uleiul natural ecocertificat Încă Omega, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9 și tocoferoli naturali, contracarează acțiunea distructivă a radicalilor liberi formați sub influența radiațiilor solare, protejează ADN-ul și membranele celulare, revitalizează pielea. Are o formulare lejeră, tip loțiune, ușor de aplicat, cu capacitate bună de repartizare pe piele, plăcută, rezistență la apă. Nu conține conservanți, ulei de parafină și oxibenzonă.
Respectă recomandările UE de protecție împotriva efectelor negative ale radiațiilor UVA/UVB.
Utilizare:
Aplicați prin pulverizare pe toată suprafața corpului expusă radiațiilor solare.
Produsele cu factor de protecție solarǎ (FPS) se aleg în funcție de tipul de piele. Aplicați produsul pe pielea curatǎ și uscatǎ cu 15-30 de minute înainte de expunerea la soare, în mod uniform.
Evitați contactul cu ochii.
Reaplicați frecvent (mai ales după baie, în caz de transpirație, ȋnot sau după ștergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp înnorat.
Nu expuneți la soare sugarii și copiii mici.
Evitați expunerea la soare între orele 11-15. Nu rămâneți prea mult la soare chiar dacă folosiți un produs de protecție solară; supra-expunerea este o amenințare gravă pentru sănătate.
Folosiți protecție vestimentară (pălărie, ochelari de soare, tricou). Pentru a obține protecția indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce înseamnǎ cam 36 grame (6 lingurițe pline) de produs pentru corpul unui adult. Atenție: reducerea cântitǎții va reduce nivelul de protecție în mod semnificativ.
Beneficii:
Produs hipoalergenic. Previne apariția petelor și a ridurilor. Fără parabeni, coloranți, conservanți, oxibenzonă.
Prezentare:
150 ml


Data ultimei actualizari: 2024-06-28 11:46:42
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.