Fluid fotoprotector Mineral Tolerance cu SPF 50 Heliocare 360, 50ml, Cantabria Labs

Fluid fotoprotector Mineral Tolerance cu SPF 50 Heliocare 360, 50ml, Cantabria Labs -  - CANTABRIA LABS
P548489060

Heliocare 360º Mineral Tolerance Fluid este un fotoprotector realizat in intregime cu filtre fizice, cu SPF 50, pentru a proteja pielea impotriva efectelor nocive ale razelor UVB, UVA si IR-A.

[...]

Descriere: Fluid fotoprotector Mineral Tolerance cu SPF 50 Heliocare 360, 50ml, Cantabria Labs

Heliocare 360º Mineral Tolerance Fluid este un fotoprotector realizat in intregime cu filtre fizice, cu SPF 50, pentru a proteja pielea impotriva efectelor nocive ale razelor UVB, UVA si IR-A. Atunci cand este aplicata pe piele, crema lasa un finisaj absolut invizibil, nu contine alcool, parabeni sau parfumuri si este testata dermatologic si oftalmologic pe pielea sensibila. Textura este ultra-fina, usor de intins si se absoarbe rapid.

Compozitie: Fernblock® FC, Vitamina C si E, OTZ-10, Roxisomi, Melanina biomimetica fractionata, Physavie.

Mod de utilizare: Se aplica pe piele cu o jumatate de ora inainte de expunerea la soare. Va recomandam sa reaplicati produsul la fiecare doua ore daca urmeaza sa va expuneti la soare pentru o perioada prelungita de timp.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review