Fluid cu SPF 100+ Eryfotona AK-NMSC, 50 ml, Isdin

P479853106
Fluid cu SPF 100+ Eryfotona AK-NMSC, 50 ml, Isdin - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - ISDIN
Isdin

Tratament adjuvant pentru protecția și prevenirea keratozei actinice (AK) și a altor forme de cancer de piele non-melanom (NMSC) indicat persoanelor cu risc de a dezvolta AK sau alte forme de NMSC, cum ar fi fototipul I și II sau la cei care au urmat sau urmează un tratament pentru AK sau alte forme de NMSC.

[...]

Descriere: Fluid cu SPF 100+ Eryfotona AK-NMSC, 50 ml, Isdin

Proprietati:
- tratament adjuvant pentru protecția și prevenirea keratozei actinice (AK) și a altor forme de cancer de piele non-melanom (NMSC) indicat persoanelor cu risc de a dezvolta AK sau alte forme de NMSC, cum ar fi fototipul I și II sau la cei care au urmat sau urmează un tratament pentru AK sau alte forme de NMSC;
- reduce și îmbunătățește aspectul câmpului de cancerizare cutanat subclinic asociat cu keratoza actinica (AK) și alte forme de cancer de piele tip non-melanom (NMSC);
- formează un film protectiv pe piele cu Repairsomes(R), care conține fotoliază încapsulată în lipozomi și filtre UV (SPF 109, UVA in-vitro 39) care absorb, reflectă și dispersează radiațiile solare;
- acesta este un dispozitiv medical;
- inainte de utilizare, vă rugăm să citiți informațiile de pe ambalaj și prospectul din interiorul cutiei.

Ingrediente active:
Repairsomes (complex de filtre UVB-UVA + extract de plancton), bisabolol, acetat de tocoferil, pantenol, excipienți cantitate suficientă.

Mod de utilizare:
Agitați înainte de utilizare.
Aplicați de două ori pe zi pe zonele afectate, dimineața și după-amiaza. 
În timpul expunerii la soare, reaplicați la fiecare două ore. 

Precautii:
Aplicați numai pe pielea curată și intactă. Aplicați cu cel puțin 20 de minute înainte de alte produse dermatologice. La pacienții supuși unui tratament farmacologic sau chirurgical pentru AK sau NMSC, tratamentul cu Eryfotona(R) AK-NMSC fluid trebuie început după închiderea leziunilor. Este necesară utilizarea zilnică continuă pentru a preveni și trata în mod adjuvant AK și NMCS.

Contraindicatii:
Keratoza actinică (AK) și alte forme de cancer de piele non-melanom (NMSC) sunt cauzate de expunerea cronică la lumina soarelui. Dacă ați avut AK sau alte forme de NMSC, trebuie să evitați expunerea directă la soare.
Nu există informații despre utilizarea Eryfotona(R) AK-NMSC fluid la copii, la femei în timpul sarcinii sau alăptării. Evitați contactul cu ochii și mucoasele. În cazul unei reacții adverse la oricare dintre ingrediente, întrerupeți tratamentul și adresați-vă medicului dumneavoastră.

Prezentare:
50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-11-08 12:40:02
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review