Emulsie pentru plaja cu ulei de catina SPF30, 200 ml, Cosmetic Plant

Emulsie pentru plaja cu ulei de catina SPF30, 200 ml, Cosmetic Plant -  - COSMETIC PLANT
P438800658

Emulsie de plajă, SPF 30, Cosmetic Plant, 200 ml Emulsia menține pielea suplă și elastică, asigurând o protecție înaltă. Mod de utilizare: agitați înainte de utilizare!

[...]

Descriere: Emulsie pentru plaja cu ulei de catina SPF30, 200 ml, Cosmetic Plant

Emulsie de plajă, SPF 30, Cosmetic Plant, 200 ml Emulsia menține pielea suplă și elastică, asigurând o protecție înaltă. Mod de utilizare: agitați înainte de utilizare! Aplicați abundent emulsia (aproximativ 36 g) pe toată suprafața corpului, cu cel puțin 15 minute înainte de expunerea la soare. Reaplicați frecvent emulsia mai ales după baie sau ștergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protecție necesar. Nu expuneți direct la soare bebelușii și copiii mici! Evitați expunerea prelungită la soare și în special în timpul amiezii (între orele 11-16)!



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review