Crema Hidratanta Ten si ochi sensibili SPF 50+, 50ml, Anthelios, La Roche Posay

Crema Hidratanta Ten si ochi sensibili SPF 50+, 50ml, Anthelios, La Roche Posay - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - LA ROCHE-POSAY
P479849395
Descriere: La Roche-Posay Anthelios Cremă Hidratantă SPF50+ cremă fără parfum pentru ochi sensibili pentru piele sensibilă sau reactivă. Piele cu tendință alergică la soare. Fără parfum. Protecț [...]

Descriere: Crema Hidratanta Ten si ochi sensibili SPF 50+, 50ml, Anthelios, La Roche Posay

Descriere:

La Roche-Posay Anthelios Cremă Hidratantă SPF50+ cremă fără parfum pentru ochi sensibili pentru piele sensibilă sau reactivă. Piele cu tendință alergică la soare. Fără parfum.

Protecție cu spectru larg (UVA + UVB), anumite raze infraroșii-A și poluare.

Testată sub control dermatologic pe piele sensibilă și reactivă.

Testată sub control oftalmologic pe zona oculară sensibilă.

Testat pe purtătorii lentilelor de contact.

Proprietati:

Adecvat pentru piele sensibilă sau reactivă.

Pentru pielea predispusă la alergii solare în condiții de intensitate solară extremă.

Se poate aplica în jurul ochilor. Rezistență la transpirație.

* Formulată pentru a limita senzația de usturime a ochilor. O formulă minimalistă fără compromis asupra protecției. Cu 12 ingrediente mai puțin în comparație cu formula anterioară. Fără conservanti. Fără parabeni. Cu ambalaj de protecție.

Tehnologie XL-PROTECT pentru protecție ridicată, cu spectru larg și protecție UVA / UVB.Protecție optimă SPF 50+ împotriva razelor UVA (mai strict decât recomandările europene privind produsele de protecție solară) datorită tehnologiei XL-Protect™, combinată cu apa termală La Roche-Posay, un antioxidant calmant.

Mod de utilizare:

Aplicați produsul de protecție solară chiar înainte de expunere. Reaplicați frecvent și în strat generos pentru a menține protecția, mai ales după transpirație sau după ce v-ați șters cu prosopul. Uz extern.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review