Crema Hidratanta colorata SPF 50+ ten si ochi sensibili, 50 ml, Anthelios, La Roche Posay

Crema Hidratanta colorata SPF 50+ ten si ochi sensibili, 50 ml, Anthelios, La Roche Posay - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - LA ROCHE-POSAY
P479849398
Descriere La Roche-Posay Anthelios crema hidratanta SPF50+ cu pigmenti de culoare asigura o protectie solara foarte ridicata. Inovație potrivită pentru ochi sensibili. Anti-usturime. Foarte rezistentă la apă. [...]

Descriere: Crema Hidratanta colorata SPF 50+ ten si ochi sensibili, 50 ml, Anthelios, La Roche Posay

Descriere

La Roche-Posay Anthelios crema hidratanta SPF50+ cu pigmenti de culoare asigura o protectie solara foarte ridicata. Inovație potrivită pentru ochi sensibili. Anti-usturime. Foarte rezistentă la apă.

Protecție demonstrată împotriva razelor UVA + UVB, anumitor raze infraroșii-A și efectelor nocive ale poluării.

Testată sub control dermatologic pe piele sensibilă și reactivă.

Testată sub control oftalmologic pe zona oculară sensibilă.

Testată pe purtătorii lentilelor de contact.

Potrivit pentru piele sensibilă sau reactivă.

Pentru pielea predispusă la alergii solare în condiții de intensitate solară extremă.

Se poate aplica în jurul ochilor. Rezistentă la transpirație.

Protecție solară dermatologică. Inovație potrivită pentru ochi sensibili. Anti-usturime.* Protecție foarte ridicată. Foarte rezistentă la apă. Cremă colorată pentru față cu spectru larg de protecție.

Eficacitatea dovedită clinic pe pielea sensibilă la soare: eficacitatea ANTHELIOS XL a fost demonstrată prin 29 de studii clinice efectuate in vivo de experți dermatologi recunoscuți în lume în domeniul dermatologiei.

Produse de protecție solară cu apă termală La Roche-Posay: Această apă unică, deosebit de eficientă împotriva radicalilor liberi care pot fi generati de razele UVA-UVB, se regăsește în produsele de protecție solară ANTHELIOS și are proprietăți calmante și antioxidante.

Hidratare 24 de ore

Densă, însă non-grasă, textura protejează, hidratează și uniformizează tenul într-un singur pas. Micropigmenții săi universali se adaptează la fiecare nuanță pentru un ten natural și luminos.

Fără urme albe . Non-grasă. Non-lipicioasă

Mod de utilizare:

Aplicați produsul de protecție solară chiar înainte de expunere. Reaplicați frecvent și în strat generos pentru a menține protecția, mai ales după transpirație sau după ce v-ați șters cu prosopul. Uz extern.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review