Crema de fata anti-imbatranire SPF 50 Gerovital H3 Derma+ SUN, 50 ml, Farmec

Crema de fata anti-imbatranire SPF 50 Gerovital H3 Derma+ SUN, 50 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P459789649
Crema este recomandata in special persoanelor cu pielea sensibila, predispuse alergiilor solare. Poate fi folosita cu succes pentru preventia intolerantelor solare, a petelor pigmentare, a fotodermatozelor. Actiune: Contine ulei natural [...]

Descriere: Crema de fata anti-imbatranire SPF 50 Gerovital H3 Derma+ SUN, 50 ml, Farmec

Crema este recomandata in special persoanelor cu pielea sensibila, predispuse alergiilor solare. Poate fi folosita cu succes pentru preventia intolerantelor solare, a petelor pigmentare, a fotodermatozelor.
Actiune:
Contine ulei natural ecocertificat Inca omega, bogat in acizi grasi esentiali omega 3-6-9 si tocoferoli naturali, emulgator natural ecocertificat, unt de cacao si vitamina E. Textura este usoara, de crema gel, hidratanta, fara parfum, fara oxibenzona, cu continut de filtre minerale ce asigura o protectie ridicata si echilibrata impotriva radiatiilor UVA/UVB.
Respecta recomandarile UE de protectie impotriva efectelor negative ale radiatiilor UVA/UVB.
Utilizare:
Este posibil sa apara un efect de albire a fetei datorat filtrelor minerale. Efectul dispare in cateva minute de la aplicare. Produsele cu factor de protectie solarǎ (FPS) se aleg in functie de tipul de piele. Aplicati produsul pe pielea curatǎ si uscatǎ cu 15-30 de minute inainte de expunerea la soare, in mod uniform.
Evitati contactul cu ochii.
Reaplicati frecvent (mai ales dupa baie, in caz de transpiratie, ȋnot sau dupa stergerea cu prosopul) chiar dacǎ este timp innorat.
Nu expuneti la soare sugarii si copiii mici.
Evitati expunerea la soare intre orele 11-15. Nu ramaneti prea mult la soare chiar daca folositi un produs de protectie solara; supra-expunerea este o amenintare grava pentru sanatate.
Folositi protectie vestimentara (palarie, ochelari de soare, tricou). Pentru a obtine protectia indicatǎ de SPF, trebuie aplicatǎ o cantitate de 2 mg/cm², ceea ce inseamnǎ cam 36 grame (6 lingurite pline) de produs pentru corpul unui adult.
Atentie: reducerea cantitǎtii va reduce nivelul de protectie in mod semnificativ.
Beneficii:
Produs hipoalergenic. Previne aparitia petelor si a ridurilor. Contine filtre minerale. Fara parabeni, parfum, oxibenzona, ulei de parafina, coloranti, alcool.
Prezentare:
50 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review