Uriage Bariesun Fluid Mat protectie solara SPF 50+, 50 ml

Uriage Bariesun Fluid Mat protectie solara SPF 50+, 50 ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - URIAGE
Uriage
P479849680

Protecție solară foarte înaltă. Textură placută, invizibilă, non-uleioasă, non-comedogenică. Pentru piele mixtă cu tendință de îngrășare. Testat dermatologic.

Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara doua produse din gama Bariesun si primesti o geanta de plaja CADOU
Se incarca ofertele...

Descriere Uriage Bariesun Fluid Mat protectie solara SPF 50+, 50 ml

Protecție solară foarte înaltă. Textură placută, invizibilă, non-uleioasă, non-comedogenică. Pentru piele mixtă cu tendință de îngrășare. Testat dermatologic.

Aplicați o cantitate suficientă de produs înaint de expunerea la soare (echivalentul unei lingurițe pentru acoperirea feței și gâtului). Reducerea acestei cantități diminuează nivelul protecției. Produsul trebuie aplicat frecvent, mai ales după înot, transpirație sau dacă ștergeți pielea cu prosopul. Chiar dacă utilizați protecție solară, reduceți pe cât posibil expunerea la soare! Evitați expunerea directă la soare a sugarilor și copiilor sub 3 ani!

Efect anti-strălucire.

Rezistent la apă.

Aplicați zilnic, la fiecare 2 ore pe zonele expuse.

Înainte de expunerea la soare aplicați o cantitate suficientă pentru a acoperi, în strat uniform, zonele expuse (echivalentul unei lingurițe pentru acoperirea feței și gâtului). Scăzând cantitatea se scade gradul de fotoprotecție. Reaplicați frecvent, în mod special după transpirație, înot sau uscare cu prosopul. Chiar dacă asigură protecție ridicată recomandăm expunere minimă. Evitați expunerea directă la soare a copiilor mici și bebelușilor. Evitați contactul cu ochii. 

Prezentare:
50 mlData ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.