Crema cu actiune foto-imbatranire SPF 50+, 50 ml, Anthelios Age Correct, La Roche Posay

  • -25%
Crema cu actiune foto-imbatranire SPF 50+, 50 ml, Anthelios Age Correct, La Roche Posay -  - LA ROCHE-POSAY
P479849397

ANTHELIOS AGE CORRECT SPF 50 este soluția completă împotriva razelor UV, poluare, riduri și pete pigmentare.Datorită CELLOX-B3 TECH TM cu Mexoryl XL, proiectată să limiteze efectele negative asupra pielii cauzate de razele UVB / UVA, infraroșii de tip A și Poluare. Oferă protecție cu spectru larg, limitează adeziunea particulelor de poluare la piele și protejează de stresul oxidativ indus de poluare și razele infraroșii de tip A.

[...]

Descriere: Crema cu actiune foto-imbatranire SPF 50+, 50 ml, Anthelios Age Correct, La Roche Posay

Descriere:

ANTHELIOS AGE CORRECT SPF 50. Noua generație de protecție zilnică anti-rid ce protejează și corectează semnele de îmbătrânire în doar 4 săptămâni. Protecție cu spectru larg și activi dermatologici corectori precum Acid Hialuronic, Niacinamide și Phe-Resorcinol.

ANTHELIOS AGE CORRECT SPF 50 este soluția completă împotriva razelor UV, poluare, riduri și pete pigmentare.

Datorită CELLOX-B3 TECH TM cu Mexoryl XL, proiectată să limiteze efectele negative asupra pielii cauzate de razele UVB / UVA, infraroșii de tip A și Poluare. Oferă protecție cu spectru larg, limitează adeziunea particulelor de poluare la piele și protejează de stresul oxidativ indus de poluare și razele infraroșii de tip A.

Eficacitate anti-îmbătrânire cu activi dermatologici corectori [Acid Hialuronic Fragmentat + Phe-Resorcinol + Niacinamidă]. Hidratare 24 de ore.

După multe decenii de studii, La Roche-Posay a dezvoltat o înțelegere produndă a impactului indus de razele UV asupra pielii, în special când sunt asociate cu poluarea și oxidarea, cauzând afecțiuni vizibile precum pete pigmentare, riduri sau pierderea elasticitații.

În final, am dezvoltat un produs care pe lângă protejarea pielii, corectează de asemenea afecțiunile deja existente, având rezultate dovedite clinic și o textură fără niciun compromis asupra senzorialității.

Testat sub control dermatologic și oftalmologic. Hipoalergenic. Non comedogenic.

Compozitie;

AQUA / WATER, C12-15 ALKYL BENZOATE, GLYCERIN, OCTOCRYLENE, NIACINAMIDE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, DIMETHICONE, ETHYLHEXYL TRIAZONE, SILICA, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, VINYL DIMETHICONE/METHICONE SILSESQUIOXANE CROSSPOLYMER, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, PEG-100 STEARATE, STEARYL ALCOHOL, GLYCERYL STEARATE, AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, CAPRYLYL GLYCOL, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, PHENOXYETHANOL, PHENYLETHYL RESORCINOL, POLOXAMER 338, TOCOPHEROL, TRIETHANOLAMINE, TRISODIUM ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, PARFUM / FRAGRANCE.

Mod de administrare:

Cremă foarte ușoară cu hidratare 24 de ore. Fără uleiuri. Senzație catifelată pe piele. Hipoalergenic. Non comedogenic.

Aplicați uniform pe toată fața în fiecare dimineață ca ultim step din rutina de îngrijire a pielii și înainte de machiaj.

Supra expunerea la soare este o amenințare serioasă asupra sănătății. În caz de expunere intenționată și îndelungată la soare, reaplicați frecvent și generos pentru a menține protecția. Nu oferă protecție 100% împotrvia soarelui. Evitați zona ochilor.

Producator:

La Roche Posay

Mod de prezentare:

Flacon 50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-02-16 14:27:40
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Iti mai recomandam si:

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review