Cosmetic Plant Ulei anticelulita termoactiv cu extract de ardei iute, 200 ml

Cosmetic Plant Ulei anticelulita termoactiv cu extract de ardei iute, 200 ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - COSMETIC PLANT
P438799298
Proprietati: - conceput special pentru masajul anticelulitic, uleiul poate produce o usoara incalzire a pielii datorita extractului de ardei iute; - stimuleaza microcirculatia in zonele afectate de celulita, asigurand eliminarea grasimilor din [...]

Descriere: Cosmetic Plant Ulei anticelulita termoactiv cu extract de ardei iute, 200 ml

Proprietati:
- conceput special pentru masajul anticelulitic, uleiul poate produce o usoara incalzire a pielii datorita extractului de ardei iute;
- stimuleaza microcirculatia in zonele afectate de celulita, asigurand eliminarea grasimilor din adipocite. Uleiul de masline prezent in formula hidrateaza si catifeleaza pielea;
- poate fi utilizat pentru masaj anticelulitic.
Ingrediente:
Paraffinum Liquidum, Isopropyl Myristate, Olea Europaea Fruit Oil, Capsicum Frutescens Fruit Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Methyl Benzoate, Benzyl Alcohol, Parfum.
Mod de utilizare:
Aplicati uleiul zilnic, dimineata si seara, pe suprafetele afectate de celulita prin masaj pana la absorbtia completa. Poate fi folosit in combinatie cu crema anticelulita termoactiva cu ardei iute, dar nu in acelasi timp.
Precautii:
Spalati mainile dupa utilizare. Evitati a atinge zona din jurul ochilor, a nasului sau a gurii fara a avea mainile spalate. Uleiul poate produce efecte de incalzire pana la usoare furnicaturi care se diminueaza in timp.
Opriti utilizarea uleiului in cazul in care senzatiile devin persistente si nu se estompeaza in timp sau apar iritatii ale pielii. In caz de iritatii clatiti pielea cu apa din abundenta.
Prezentare:
200 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review