Cosmetic Plant Emulsie plaja rezistenta la apa SPF50 cu ulei de catina

P438732410
Cosmetic Plant Emulsie plaja rezistenta la apa SPF50 cu ulei de catina - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - COSMETIC PLANT

Proprietati: - cu efect protector UVA/UVB, amplificat prin prezenta uleiului de catina si a dioxidului de titan, emulsia asigura atat o protectie UV ridicata cat si o o bronzare uniforma

[...]

Cosmetic Plant Emulsie plaja rezistenta la apa SPF50 cu ulei de catina

Proprietati:

- cu efect protector UVA/UVB, amplificat prin prezenta uleiului de catina si a dioxidului de titan, emulsia asigura atat o protectie UV ridicata cat si o o bronzare uniforma si de durata;
- alaturata uleiului de masline, vitamina E protejeaza pielea impotriva imbatranirii premature.
Ingrediente:
Aqua, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Propylene Glycol, Benzophenone-3, Titanium Dioxide (nano), Butyloctyl Salicylate, Stearic Acid, Paraffinum Liquidum, Octocrylene, VP / Eicosene Copolymer, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Olea Europaea Fruit Oil, Hippophae Rhamnoides Oil, Glyceryl Stearate, Xanthan Gum, Ceteareth-25, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Decylene Glycol, Caprylyl Glycol, Sodium Benzoate, Dimethicone Crosspolymer, Coumarin, Parfum, Disodium EDTA, BHA.
Mod de utilizare:
Agitati inainte de utilizare! Aplicati abundent emulsia (aproximativ 36 g) pe toata suprafata corpului, cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent emulsia mai ales dupa baie sau stergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protectie necesar.
Precautii:
Nu expuneti direct la soare bebelusii si copiii mici! Evitati expunerea prelungita la soare si in special in timpul amiezii (intre orele 11-16)!
Prezentare:
200 ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review