Cosmetic Plant Emulsie plaja OLIV SPF20 cu ulei de morcov si masline

  • -10%
Cosmetic Plant Emulsie plaja OLIV SPF20 cu ulei de morcov si masline -  - COSMETIC PLANT
P438732409
Emulsia pentru plajă OLIV cu ulei de morcov şi măsline - SPF 20 protejează epiderma de arsurile solare graţie conţinutului în filtre UVA / UVB. Uleiul de morcov bogat î [...]

Descriere: Cosmetic Plant Emulsie plaja OLIV SPF20 cu ulei de morcov si masline

Emulsia pentru plajă OLIV cu ulei de morcov şi măsline - SPF 20 protejează epiderma de arsurile solare graţie conţinutului în filtre UVA / UVB. Uleiul de morcov bogat în carotenoide accelerează bronzarea. Uleiul de măsline este emolient, iar vitamina E neutralizează radicalii liberi responsabili de îmbătrânirea prematură. Mod de utilizare: Agitaţi înainte de utilizare! Aplicaţi abundent emulsia (aproximativ 36 g) pe toată suprafaţa corpului, cu cel puţin 15 minute înainte de expunerea la soare. Reaplicaţi frecvent emulsia mai ales după baie sau ştergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protecţie necesar. Nu expuneţi direct la soare bebeluşii şi copiii mici! Evitaţi expunerea prelungită la soare şi în special în timpul amiezii (între orele 11-16)!

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review