Cosmetic Plant Emulsie plaja COCOS SPF 30 cu ulei de cocos

P459789607
  • -10%
Cosmetic Plant Emulsie plaja COCOS SPF 30 cu ulei de cocos - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - COSMETIC PLANT
Imbogatita cu ulei de cocos bio, filtre organice si minerale, vitamina E si ulei de masline bio, emulsia pentru plaja are proprietati antioxidante, emoliente, hidratante si asigura protectia pielii impotriva [...]

Cosmetic Plant Emulsie plaja COCOS SPF 30 cu ulei de cocos

Imbogatita cu ulei de cocos bio, filtre organice si minerale, vitamina E si ulei de masline bio, emulsia pentru plaja are proprietati antioxidante, emoliente, hidratante si asigura protectia pielii impotriva radiatiilor ultraviolete ce pot cauza arsuri si imbatranirea prematura a pielii.
Ingrediente:
Aqua, Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinamate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Titanium Dioxide (nano), Diethylhexyl Carbonate, Glycerin, Potassium Cetyl Phosphate, Ceteareth-25, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cocos Nucifera Oil*, Olea Europaea Fruit Oil*, Helianthus Annuus Seed Oil, Phenoxyethanol, Polyglyceryl-6 Polyhydroxystearate, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Sodium Gluconate, Sodium Benzoate, Tocopherol, Caprylyl Glycol, Decylene Glycol, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Coumarin, Parfum.
* ingredient certificate organic.
Mod de utilizare:
Agitati inainte de utilizare! Aplicati emulsia uniform, din abundenta (aproximativ 36 g), pe toata suprafata corpului, cu cel putin 15 minute inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent emulsia, mai ales dupa baie, transpiratie sau stergerea cu prosopul, pentru a restabili nivelul de protectie necesar.
Precautii:
Reducera cantitatii de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protectie al acestuia. Produsele de protectie solara nu va protejeaza pielea 100% de radiatiile UV. Expunerea prelungita la soare este periculoasa chiar si atunci, cand folositi produse de protectie solara. Folositi si protectie vestimentara (palarie, ochelari de soare, tricou). Nu expuneti direct la soare bebelusii si copiii mici. Evitati expunerea prelungita la soare, in special intre orele de maxima intensitate solara (11-16). Evitati contactul cu ochii. in astfel de situatii, clatiti imediat cu apa din abundenta.
Prezentare:
200 mlă.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review