Cantabria Heliocare 360º Pigment Solution Fluid SPF50+, 50ml

Cantabria Heliocare 360º Pigment Solution Fluid SPF50+, 50ml -  - CANTABRIA LABS
P548489103

Heliocare 360º Pigment Solution Fluid este un fluid solar pentru fata, care protejeaza pielea in timpul expunerii la soare, prevenind si atenuand in acelasi timp imperfectiunile.

[...]

Descriere: Cantabria Heliocare 360º Pigment Solution Fluid SPF50+, 50ml

Proprietati:

- Prezenta Fernblock®+ si a Glycosylases protejeaza pielea impotriva efectelor oxidarii si poluarii, factori legati de aparitia petelor, ajutand in acelasi timp la repararea daunelor acumulate.

- Complexul depigmentant Niacinamida si Acidul Ellagic ajuta la reducerea intensitatii petelor si la uniformizarea tonusului pielii.

- Textura fluida de absorbtie rapida, cu finisaj matasos si invizibil imbunatateste aspectul pielii, ascunzand imperfectiunile.

- Produsul este indicat pentru toate tipurile de piele cu pete.

- Hipoalergenic, non-comedogenic, testat sub control dermatologic si oftalmologic, testat pe piele sensibila si intoleranta. Toleranta pentru ochi, rezistent la apa si transpiratie.

Mod de utilizare: Agitati inainte de utilizare. Aplicati uniform si cu generozitate inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent, in special dupa inot sau transpiratie.

Forma de prezentare: Flacon cu 50ml



Data ultimei actualizari: 2023-10-04 17:40:51
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review