Bioderma Photoderm Spray SPF 50+, 400 ml

Bioderma Photoderm Spray SPF 50+, 400 ml -  - BIODERMA
5.0 (1 review-uri)
Bioderma
P479852579

Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (reducerea cantităţii aplicate reduce nivelul de protecţie). Reaplicaţi frecvent după înot, ștergerea cu prosopul sau activitaţi sportive.

[...]

Descriere: Bioderma Photoderm Spray SPF 50+, 400 ml

Se aplică generos și uniform pe piele, înaintea expunerii la soare (reducerea cantităţii aplicate reduce nivelul de protecţie). Reaplicaţi frecvent după înot, ștergerea cu prosopul sau activitaţi sportive. Pulverizați în palmă, înainte de a aplica produsul pe față. Nu pulverizați asupra ochilor. Produsul se aplică doar pe pielea sănătoasă. A se evita contactul cu hainele. A se folosi de la vârsta de 12 luni. Nu expuneţi bebelușii și copiii mici la soare. Încurajați copiii să poarte îmbrăcăminte protectoare și să folosească produs cu factor de protecție pe zonele neacoperite. Expunerea îndelungată la soare este o ameninţare gravă pentru sănătate. Nu rămâneți timp îndelungat la soare.

Prezentare:
400ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52

EAN: 3701129803684
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (1)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review