Bioderma Photoderm Brume SPF50+, 150ml

Bioderma Photoderm Brume SPF50+, 150ml -  - BIODERMA
Bioderma
P479852056

Oferă o protecție foarte înaltă pe întregul spectru solar UVA-UVB și protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UV și ale radicalilor liberi datorită ingredientului activ antioxidant.

[...]

Descriere: Bioderma Photoderm Brume SPF50+, 150ml

Beneficii:

  • Oferă o protecție foarte înaltă pe întregul spectru solar UVA-UVB și protejează împotriva efectelor nocive ale razelor UV și ale radicalilor liberi datorită ingredientului activ antioxidant.
  • Poate fi reaplicat cu ușurință datorită sistemului său fără răspândire.
  • Oferă un efect imediat revigorant.
  • Nu necesită întindere. Poate fi aplicat pe pielea umedă - Capac multi-poziție, pulverizare continuă.
  • Non comedogenic.
  • Foarte rezistent la apă.
  • Combinatia de filtre dermatologice UVA/UVB asigura o protectie optima impotriva efectelor nocive ale soarelui. Activeaz apararea naturala a pielii, protejeaza celulele si combate imbatranirea cutanata prematura. Textura transparenta, efect revigorant, nu lasa urme albe,toleranta excelenta. Potrivit tuturor tipurilor de piele, chiar si pentru pielea sensibila. Ideal pentru activitatile sportive sau in aer liber cu textura perfect adaptata pentru barbati sau zone cu pilozitate.

Mod de utilizare:
Adulti, copii peste 3 ani, fata si corp. Aplicare din orice pozitie, nu necesita intindere. Se poate aplica pe pielea uscata sau umeda.Fotostabil. Non comedogenic. Hipoalergenic.

Fara parabeni. Formula parfumata.

Prezentare:
150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:51

EAN: 3701129803622
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review