Avene Fluid SPF 50+ Fara Parfum, 50ml

Avene Fluid SPF 50+ Fara Parfum, 50ml -  - AVENE
AVENE
I6426
Protecție foarte ridicată pentru piele sensibilă, hipersensibilitate solară a pielii sau piele expusă la lumină solară intensă. Proprietăți: - pentru față și gât; - rezistent la apă; - conține [...]

Descriere: Avene Fluid SPF 50+ Fara Parfum, 50ml

Protecție foarte ridicată pentru piele sensibilă, hipersensibilitate solară a pielii sau piele expusă la lumină solară intensă.

Proprietăți:

- pentru față și gât;

- rezistent la apă;

- conține complex anti-oxidant;

- oferă protecție optimă împotriva razelor UVB și UVA;

- îmbogățit cu apă termală Avene și cu pudre de matifiere, textura să ușoară conferă pielii dumneavoastră un efect mat și fără luciu;

- protecție exclusivă prin asociere Sunsitive: spectru foarte larg și sistem de filtrare UVB-UVA fotostabil, complex antioxidant, protecție celulară globală, apa termală Avene, cu efect calmant și anti-iritant;

- inovația senzației de piele goală: imperceptibil pe piele, neuleios, nelipicios, absorbție rapidă;

- formula creată pentru a minimiza riscul reacțiilor alergice - non-comedogenic.

Ingrediente:

AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA), C12-15 ALKYL BENZOATE, METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO], WATER (AQUA), DIISOPROPYL ADIPATE, ISODECYL NEOPENTANOATE, SILICA, DICAPRYLYL CARBONATE, BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE, DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, DECYL GLUCOSIDE, 1,2-HEXANEDIOL, C10-18 TRIGLYCERIDES, VP/EICOSENE COPOLYMER, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, BENZOIC ACID, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, DISODIUM EDTA, GLYCERYL BEHENATE, GLYCERYL DIBEHENATE, GLYCERYL STEARATE, OXOTHIAZOLIDINE, PEG-100 STEARATE, PROPYLENE GLYCOL, SODIUM BENZOATE, TOCOPHEROL, TOCOPHERYL GLUCOSIDE, TRIBEHENIN, XANTHAN GUM.

Mod de utilizare:

Înainte de expunerea la soare, aplicați în medie 6 pulverizări* pe față și gâtul unui adult. Repetați frecvent aplicarea pentru a menține protecția, în special după înot, dacă transpirați sau în cazul uscării cu un prosop. *Reducând cantitatea, veți reduce considerabil nivelul de protecție.

Precauții:

Nu vă expuneți un timp prea îndelungat la soare, chiar și atunci când utilizați un produs pentru protecție solară. Expunerea excesivă la soare este periculoasă. Bebelușii și copiii mici nu trebuie expuși direct la soare. Evitați contactul cu ochii. În cazul în care produsul intră în contact cu ochii, clătiți cu apă curată din abundență.

Prezentare:

50 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review