Avene Fluid SPF 50+, 50 ml

I6425
Avene Fluid SPF 50+, 50 ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - AVENE
AVENE
Protectie foarte ridicata pentru pielea sensibila a copiilor. Eficienta contra tuturor radiatiilor solare (UVB-UVA scurte si lungi). Fara parabeni Conformitate UVA certificata Rezistenta RIDICATA la apa. Fotostabilitate 100%. Eficacitate, [...]

Avene Fluid SPF 50+, 50 ml

Protectie foarte ridicata pentru pielea sensibila a copiilor.
Eficienta contra tuturor radiatiilor solare (UVB-UVA scurte si lungi).
Fara parabeni
Conformitate UVA certificata
Rezistenta RIDICATA la apa.
Fotostabilitate 100%.
Eficacitate, calitate, placere in utilizare si fiabilitate.
Beneficiaza de o combinatie exclusiva de ingrediente active, "SunSitive Protection(r)", un produs al Departamentului de Cercetare din cadrul Grupului Pierre Fabre.
Un complex fotoprotectiv compact si sinergetic, care garanteaza cantitate minima de filtre chimice in produsele noastre. Pre-tocoferilul, un precursor fotostabil al Vitaminei E, confera protectie celulara suplimentara.
Avene Apa Termala cu proprietati naturale calmante si anti-iritante. Actiune de reducere a cantitatii de sebum datorita extractului de Curcurbita pepo. O textura ultra-fluida, matasoasa si non-grasa care confera pielii un aspect satinat, mat, facand aplicarea extrem de placuta.
Tub cu pompa airless. Pompa practica permite dozarea cu usurinta a cantitatii potrivite de produs pentru aplicare.
Mod de administrare:
Aplicati uniform pe piele inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent in caz de expunere prelungita si dupa ce inotati. Folosirea acestui produs nu trebuie sa incurajeze utilizatorul sa prelungeasca expunerea la soare. Evitati expunerea intre pranz si ora 16:00. Arsurile solare sunt periculoase, cu precadere la copii.


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review