Allersol spray SPF30, 200ml

Allersol spray SPF30, 200ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - NATURPHARMA
NaturPharma
P459828600

Formula conţine aloe vera, care accelerează vindecarea pielii și ameliorează mâncărimea și iritaţia pielii. Produsul contribuie la hidratarea pielii şi protejează împotriva acțiunii bacteriilor dă

[...]

Descriere: Allersol spray SPF30, 200ml

Formula conţine aloe vera, care accelerează vindecarea pielii și ameliorează mâncărimea și iritaţia pielii.

Produsul contribuie la hidratarea pielii şi protejează împotriva acțiunii bacteriilor dăunătoare, blocând atașarea acestora la suprafaţa pielii. Spray-ul are un efect revitalizant, calmant, hidratant și protector. Factorul de protecţie SPF 30 protejează eficient împotriva razelor solare dăunătoare. Acest lucru îl face potrivit pentru protecția împotriva alergiilor solare (recurente).

Fotosensibilitatea (sensibilitatea solară) este o reacție anormală a pielii la lumina soarelui (razele ultraviolete). Fotosensibilitatea include fototoxicitatea, fotoalergia și fotodermatoza. Astfel de reacții sunt cauzate de radiațiile UVA și UVB, lumina vizibilă sau o combinație a acestor raze.

Ingrediente:

Apă, trietilhexanoină, alcool cetearilic, alcool lanolinic, betaină, alcool cetilic, sesquistearat de metil glucoză, polisorbat 60, glicerină, ulei de jojoba (Simmondsia Chinensis), butil metoxidibenzoilmetan, etilhexil de metoxicinamat, Laureth-9 (polidocanol), fenoxietanol, maltodextrină, etilhexilglicerină, glicol butilic, octocrilen, glutamat de stearoil de sodiu, propilenglicol, dimeticonă, extract de frunze de Aloe Barbadensis, pantenol, extract de rădăcină de Licorice (Glycyrrhiza Glabra), extract de flori de mușețel (Chamomilla Recutitta), pentilenglicol, lactat de sodiu, lecitină, acid lactic, serină, sorbitol, uree, alcool feniletilic, clorură de sodiu, capilenglicol, alantoină.

Mod de utilizare:

Agitați bine spray-ul pentru protecție solară înainte de utilizare şi aplicaţi pe zonele afectate ale pielii după expunerea la soare. Produsul este prevăzut cu factor de protecţie SPF 30 și, prin urmare, poate fi utilizat pentru a preveni alergiile solare (recurente). În acest caz, aplicați cu jumătate de oră înainte de expunerea la soare. Aplicați de mai multe ori pe zi (la fiecare 2-3 ore) pentru a obține cea mai bună protecție posibilă.

Prezentare:

200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review