Allersol crema SPF30, 100ml

P459828602
Allersol crema SPF30, 100ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - NATURPHARMA
NaturPharma
Formula conţine aloe vera, care accelerează vindecarea pielii și ameliorează mâncărimea și iritaţia pielii. Produsul contribuie la hidratarea pielii şi protejează împotriva acțiunii bacteriilor dă [...]

Allersol crema SPF30, 100ml

Formula conţine aloe vera, care accelerează vindecarea pielii și ameliorează mâncărimea și iritaţia pielii. Produsul contribuie la hidratarea pielii şi protejează împotriva acțiunii bacteriilor dăunătoare, blocând atașarea acestora la suprafaţa pielii. Crema are un efect revitalizant, calmant, hidratant și protector. Are factor de protectie solară SPF30 și protejează eficient împotriva razelor solare dăunătoare. Acest lucru o face potrivită pentru protecția împotriva alergiilor solare (recurente).

Allersol SPF30 cremă antialergică pentru protecţie solară:

- tratează și previne alergiile solare și fotosensibilitatea;

- protejează pacienții de fotodermatoză, predispuşi la apariția unor boli precum: erupție ușoară polimorfă (EPL), urticarie solară, lupus eritematos, prurigo actinic și postvaccinare;

- are un efect de vindecare asupra pielii lezate ca urmare a expunerii la soare;

- oferă protecție eficientă împotriva leziunilor pielii cauzate de razele UVA și UVB;

- efectul se menţine peste 120 de minute;

- potrivit pentru toate părțile corpului, inclusiv fața și zonele cu pilozitate;

- potrivit pentru întreaga familie (începând cu copii cu vârsta de peste 3 ani).

Ingrediente:

Apă, trietilhexanoină, alcool cetearilic, alcool lanolinic, betaină, alcool cetilic, sesquistearat de metil glucoză, polisorbat 60, glicerină, ulei de jojoba (Simmondsia Chinensis), butil metoxidibenzoilmetan, etilhexil de metoxicinamat, Laureth-9 (polidocanol), fenoxietanol, maltodextrină, etilhexilglicerină, glicol butilic, octocrilen, glutamat de stearoil de sodiu, propilenglicol, dimeticonă, extract de frunze de Aloe Barbadensis, pantenol, extract de rădăcină de Licorice (Glycyrrhiza Glabra), extract de flori de mușețel (Chamomilla Recutitta), pentilenglicol, lactat de sodiu, lecitină, acid lactic, serină, sorbitol, uree, alcool feniletilic, clorură de sodiu, capilenglicol, alantoină.

Mod de utilizare:

Aplicați un strat subțire de cremă pe zonele afectate ale pielii după expunerea la soare. Produsul este prevăzut cu SPF30 și, prin urmare, poate fi utilizat pentru a preveni alergiile solare (recurente). În acest caz, aplicați cu jumătate de oră înainte de expunerea la soare. Aplicați de mai multe ori pe zi (la fiecare 2-3 ore) pentru a obține cea mai bună protecție posibilă.

Prezentare:

100 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review