ACM Medisun Spray SPF 50+, 200ml

  • -10%
ACM Medisun Spray SPF 50+, 200ml - PROTECTIE-SOLARA-ADULTI - ACM
ACM
P479849919
Spray pentru protectie slara cu SPF 50+ Proprietati: oferă o protecție cu spectru larg (UVA, UVB, Lumină Vizibilă, Infraroșu); textura sa lejeră, hidratantă, care nu lasă urme după [...]

Descriere: ACM Medisun Spray SPF 50+, 200ml

Spray pentru protectie slara cu SPF 50+

Proprietati:

oferă o protecție cu spectru larg (UVA, UVB, Lumină Vizibilă, Infraroșu);

textura sa lejeră, hidratantă, care nu lasă urme după aplicare, asigură o utilizare plăcută;

adulți și copii peste 3 ani;

nu conține parfum, fotostabil, nu lasă o senzație grasă la nivelul pielii, fără urme albe, rezistent la apă și transpirație;

potrivita pentru toate tipurile de piele, inclusiv piele sensibilă la soare sau piele expusă la lumina puternică a soarelui.

Ingrediente:

Aqua, Ethylhexyl Stearate, Isopropyl Palmitate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Ethylhexyl Triazone, 1,2-Hexanediol, Diethylhexyl Butamido Triazone, Microcrystalline Cellulose, Sodium Stearoyl Glutamate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Sodium Hydroxide, Cellulose Gum, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Decylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum.

Mod de utilizare:

Aplicați spray-ul zilnic cu 30 de minute înainte de fiecare expunere la soare.

Reaplicaț­i în mod regulat, mai ales dacă ați înotat, transpirat sau v-ați şters corpul cu prosopul.

Precautii:

Nu expuneţi bebeluşii şi copiii mici direct la soare. Nu vă expuneţi la soare pentru un timp îndelungat, chiar dacă utilizaţi un produs de protecţie solară, deoarece nu vă protejează complet. Expunerea excesivă la soare este periculoasă pentru sănătate.

Prezentare: 200 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review