Pachet Ideal Soleil Spray cu efect intensificator bronz SPF50 200 ml + Lapte calmant dupa plaja 100 ml, Vichy

Pachet Ideal Soleil Spray cu efect intensificator bronz SPF50 200 ml + Lapte calmant dupa plaja 100 ml, Vichy -  - VICHY
Vichy
P438800557
Ideal Soleil Spray cu efect intensificator bronz SPF50 200 ml Protectie foarte ridicata si bronz rapid printr-un singur gest. Pentru femei si barbati care vor protectie solara si bronz [...]

Descriere: Pachet Ideal Soleil Spray cu efect intensificator bronz SPF50 200 ml + Lapte calmant dupa plaja 100 ml, Vichy

Ideal Soleil Spray cu efect intensificator bronz SPF50 200 ml

Protectie foarte ridicata si bronz rapid printr-un singur gest.

Pentru femei si barbati care vor protectie solara si bronz pentru piele. Formula combina factori de protectie solara ridicata cu activatori de melanina, intr-un ambalaj inovator.

Pielea este ideal protejata gratie sistemului patentat de filtre din tehnologia Mexoryl® SX si XL. Protectie fortifiata UVA garantata, chiar si impotr8iva UVB si UVA lungi. Un bronz vizibil mai rapid gratie formulei fara autobronzant, cu activatori ai melaninei, pentru un proces de bronzare natural. Noul ambalaj inovator este foarte rezistent* la nisip si apa si prezinta un sistem de inchidere on/off construit chiar in capac.

Spray-ul poate fi utilizat in toate pozitiile, chiar si cu capacul in jos, facandu-l foarte practic in orice situatie.

Lapte calmant dupa plaja 100 ml

Este capabil sa compenseze desidratarea cutanata cauzata de expunerile solare cotidiene si sa pregateasca pielea pentru urmatoarele expuneri datorita actiunii hialuronatului de sodiu un puternic ingredient activ hidratant care fixeaza apa si impiedica evaporarea acesteia si a unui concentrat lipidic cu proprietati emoliente si hranitoare.

Rezultatele apar de la prima aplicare, pielea este hidratata, mai supla si stralucitoare. Zi dupa zi pielea este mai protejata si mai rezistenta la agresiunile exterioare.

Mod de administrare:

Ideal Soleil Spray cu efect intensificator bronz SPF50 200 ml

Aplicati spray-ul chiar inainte de expunerea la soare. Reaplicati frecvent si cu generozitate, in special dupa ce ati inotat, transpirat sau folosit prosopul.

Lapte calmant dupa plaja 100 ml

Aplicați produsul de protecție solară după expunerea la soare.

Mod de prezentare:

 Flacon 200 ml + flacon 100 ml 



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review