Lapte Calmant si Hidratant Dupa Plaja,Capital Soleil, 300 ml, Vichy

P479849482
Lapte Calmant si Hidratant Dupa Plaja,Capital Soleil, 300 ml, Vichy - PRODUSE-DUPA-PLAJA - VICHY
Vichy

Lapte de corp pentru uz zilnic, cu aplicare dupa expunerea la soare.

[...]

Lapte Calmant si Hidratant Dupa Plaja,Capital Soleil, 300 ml, Vichy

Eficacitate:
Combinatia de hialuronat de sodiu, un ingredient puternic hidratant si a unui concentrat lipidic vegetal, cu proprietati emoliente, fixeaza apa in tesuturi si rehidrateaza in profunzime pielea uscata dupa expunerea la soare. Calmata si hranita, pielea este pregatita pentru urmatoarea expunere. Inca de la prima aplicare, pielea este intens hidratata si calmata. Zi dupa zi, aceasta devine mai rezistenta la agresiunea radiatiilor solare.

Toleranta:
Fara parabeni, formula sa hipoalergenica a fost testata pe piele sensibila, sub control dermatologic. Imbogatita cu apa termala Vichy, calmanta, fortifianta, regeneranta.

Placere:
Textura delicata a lotiunii, parfumata, care nu lasa pe piele o pelicula grasa sau lipicioasa, va garanteaza ca va veti bucura de o senzatie de prospetime la fiecare aplicare.

Prezentare:
300 ml



Data ultimei actualizari: 2023-05-31 16:22:36
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review