Gel reparator dupa plaja Gerovital H3 Derma+, 150 ml, Farmec

Gel reparator dupa plaja Gerovital H3 Derma+, 150 ml, Farmec - PRODUSE-DUPA-PLAJA - GEROVITAL
Gerovital
P438800183
Este special conceput pentru a reface funcția de barieră a pielii deshidratate ca urmare a agresiunii radiațiilor UV. Se poate utiliza pe față și corp. Acțiune: Conț [...]
Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Cumpara orice produs din gama Gerovital H3 Derma+ si primesti o Crema Regeneranta Maini, 100 ml, din gama Gerovital H3 Clasic.

Descriere: Gel reparator dupa plaja Gerovital H3 Derma+, 150 ml, Farmec

Este special conceput pentru a reface funcția de barieră a pielii deshidratate ca urmare a agresiunii radiațiilor UV. Se poate utiliza pe față și corp.

Acțiune:

Conținutul de ulei natural ecocertificat Încă omega, bogat în acizi grași esențiali omega 3-6-9, reface integritatea stratului hidrolipidic protector, normalizează conținutul de apă al pielii deshidratate, regenerează pielea în profunzime.

Extractul ecocertificat Zanthalene®, obținut din fructele de piper Sichuan, calmează arsurile și diminuează rapid orice senzație de disconfort.

Vitamina E asigură protecția antioxidativă împotriva acțiunii radicalilor liberi.

Utilizare:

Aplicați după expunerea la soare, pe pielea curată și uscată, masând cu delicatețe până la absorbția în piele. Beneficii: Produs hipoalergenic.

Regenerează, descongestionează, calmează.

Fără parabeni, coloranți, ulei de parafină.

Prezentare: 150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review