Crema pe baza de iaurt, fata si corp, natural, dupa plaja, PharmaLEAD, Vitorgan, 150ml

Crema pe baza de iaurt, fata si corp, natural, dupa plaja, PharmaLEAD, Vitorgan, 150ml - PRODUSE-DUPA-PLAJA - FARA
Fara
P459799485

Crema racoritoare pe baza de iaurt, pentru fata si corp, cu actiune hidratanta, antiinflamatorie, ideala pentru dupa plaja. Contine ingrediente care ofera prospetime, hidratare si refacerea pielii. Ajuta la hidratarea

[...]

Descriere: Crema pe baza de iaurt, fata si corp, natural, dupa plaja, PharmaLEAD, Vitorgan, 150ml

Crema racoritoare pe baza de iaurt, pentru fata si corp, cu actiune hidratanta, antiinflamatorie, ideala pentru dupa plaja. Contine ingrediente care ofera prospetime, hidratare si refacerea pielii. Ajuta la hidratarea pielii, reduce roseata si senzatia de arsura, conferind textura rece si catifelata pe piele. Se absoarbe direct, fara a lasa urme de grasime.

Compozitie unica cu:

Yogurtene: fractiunile de lapte selectate fermentate cu bacterii clasice de iaurt. Ele asigura pielea cu proprietati benefice de fixare, hidratare si reparare.

Organic aloe vera: ingredient natural cu proprietati hidratante, antiinflamatoare, linistitoare, vindecare si de protectie solara.

Extract de galbenele: ofera o actiune excelenta antiinflamatorie si anti-iritanta.

Uleiul de migdale dulci: bogat în acizi grasi, vitaminele E, B1, B2, B6, B5, K, lactoza si mineralele, valoroase pentru hidratarea si calmarea pielii.

Pathenol: ingredient cu proprietati hidratante, antiinflamatoare si vindecatoare. Se înmoaie pielea uscata si mareste elasticitatea pielii.

Mod de intrebuintare: se aplica pe piele corpului si a fetei cu miscari circulare,dupa expunerea la soare, pana se absoarbe. Repetati de 2-3 ori pe zi, in functie de cat este de uscata pielea. Pentru o racorire mai eficienta si o senzatie placuta, puteti sa o tineti la frigider inainte de folosire.

Doar pentru uz extern.

Testat clinic si dermatologic, fara parabeni, minerale si coloranti. Neiritant, pentru piele sensibila, produs pentru hidratare, dovedit clinic, in Universitatea de Dermatologie, Grecia.

Nu lasati la indemana copiilor.

Se pastreaza la loc uscat si racoros. Plante cultivate organic.

Termen de valabilitate: 12 luni de la deschiderea recipientului.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review