Crema autobronzanta Gerovital Sun, 150 ml, Farmec

Crema autobronzanta Gerovital Sun, 150 ml, Farmec -  - GEROVITAL
Gerovital
P459789642

Crema autobronzanta Gerovital Sun Crema asigura bronzarea in absenta soarelui, prin aplicari repetate. Poate fi utilizata si dupa plaja, pentru intensificarea bronzului si pentru ingrijirea pielii, datorita efectelor sale hidratante,

[...]

Descriere: Crema autobronzanta Gerovital Sun, 150 ml, Farmec

Crema autobronzanta Gerovital Sun

Crema asigura bronzarea in absenta soarelui, prin aplicari repetate. Poate fi utilizata si dupa plaja, pentru intensificarea bronzului si pentru ingrijirea pielii, datorita efectelor sale hidratante, antioxidante si emoliente. Contine unt de cacao, ulei de galbenele, vitamina E. Pigmentul sidefat asociat ilumineaza pielea si pune in valoare bronzul.
Ingrediente active:
Produsele contin ingrediente recunoscute pentru proprietatile lor de a ajuta la obtinerea bronzului rapid si frumos sau pentru proprietatile antioxidante, hidratante, vitaminizante (ulei de masline, ulei de galbenele, betacaroten, unt de cacao, aloe vera, vitamina E, etc).
Mod de utilizare:
Se aplica atat pe corp cat si pe ten.
Prezentare:
150 ml 


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review