Bioderma Photoderm lotiune reparatoare dupa plaja, 500ml

recomandare dermatolog
Bioderma Photoderm lotiune reparatoare dupa plaja, 500ml - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/PROTECTIE-SOLARA/PRODUSE-DUPA-PLAJA - BIODERMA
Bioderma
W51402

Ingrijire dupa expunerea la soare care calmeaza, hidrateaza, ofera protectie celulara si prelungeste bronzul.Piele sensibila sau deshidratata supraincalzita sau arsa de soare.Photoderm Lotiune reparatoare dupa plaja este imbogatita cu agenti emolienti, alantoina si ginkgo biloba, care calmeaza senzatiile de supraincalzire. Glicerina si untul de Shea hidrateaza, restructureaza si previn uscarea cutanata cauzata de expunerea la soare.

Primesti un cadou la acest produs
info campanie
Primesti un rucsac pentru copii la oricare 2 produse Bioderma Photoderm
Se incarca ofertele...

Descriere Bioderma Photoderm lotiune reparatoare dupa plaja, 500ml

  • Ingrijire dupa expunerea la soare care calmeaza, hidrateaza, ofera protectie celulara si prelungeste bronzul.
  • Piele sensibila sau deshidratata supraincalzita sau arsa de soare.
  • Photoderm Lotiune reparatoare dupa plaja este imbogatita cu agenti emolienti, alantoina si ginkgo biloba, care calmeaza senzatiile de supraincalzire. Glicerina si untul de Shea hidrateaza, restructureaza si previn uscarea cutanata cauzata de expunerea la soare.
  • Photoderm Lotiune reparatoare dupa plaja ofera protectie biologica interna: Cellular Bioprotection™. Acest brevet exercita doua actiuni principale:
  • Protejeaza si stimuleaza mecanismul de autoaparare a pielii (imunitatea) in timpul expunerii la soare.
  • Protejeaza ADN-ul celular.
  • Formula cu parfum.

Prezentare:
500 ml

 Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:34

EAN: 3701129803837
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.