Elmiplant Sun Lotiune Plaja, Spray Protectie Solara 15, 200 ml

Elmiplant Sun Lotiune Plaja,  Spray Protectie Solara 15, 200 ml -  - FARA
Fara
W47978

Descriere: Elmiplant Sun Lotiune Plaja, Spray Protectie Solara 15, 200 ml

Descriere:

Ai grija de pielea ta si ofera-i cea mai buna protectie cu Lotiunea spray pentru protectie solara SPF 15 Elmiplant, 200 ml pentru un bronz perfect.

Proprietati:

Formula imbunatatita cu Acid Hialuronic si Unt de Shea 100% Organic iti ofera protectie impotriva razelor UV si hidrateaza pielea, avand factor de protectie solara 15, pentru ca tu sa te bucuri de plaja.

Lotiunea contine Pro-vitamina D si Beta Glucan 100% naturale care ajuta la stimularea sistemului defensiv propriu, intarindu-i rezistenta la radiatiile UV, special concepute pentru copii si bebelusi.

Sistemul de protectie fotostabila cu spectru larg SPF 30, infrarosu (IR) si lumina vizibila (VL)*, protejeaza pielea impotriva radiatiilor UVB+UVA+VL+IR si a efectelor nocive ale soarelui, precum imbatranirea prematura si alte afectiuni degenerative ale pielii.

Are o textura lejera are o aroma incantatoare si ofera absorbtie rapida.

Elmiplant spray protectie solara SPF 15 Elmiplant este rezistenta la apa, oferind astfel protectie indelungata pe intreaga durata a expunerii la soare si radiatii si le ofera un bronz natural.

Mod de utilizare:

Se aplica inainte de expunerea la soare, in mod uniform si din abundenta pe intregul corp. Cantitatea recomandata pentru o persoana adulta obisnuita este de 36 gr.

Pentru cele mai bune rezultate, reaplicati frecvent protectia solara Elmiplant Sun SPF 15 dupa baie, dupa stergerea cu prosopul sau daca ati transpirat.

Reducera cantitatii de produs aplicat va diminua semnificativ nivelul de protectie al acestuia.

Produsul nu contine parabeni si este testat dermatologic.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:32
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review