Tratament pentru ciuperca piciorului, Scholl

Tratament pentru ciuperca piciorului, Scholl - TRATAMENTE - SCHOLL
Scholl
P459791086
Descrierea Tratamentului pentru ciuperca pielii piciorului: Aplicator antifungic pentru tratarea infectiei de pe degete cu: - hidroxitirozol - acizi grasi si extract de alge Arthrospira platensis, care creeaza un pH acid la
Se incarca ofertele...

Descriere Tratament pentru ciuperca piciorului, Scholl

Descrierea Tratamentului pentru ciuperca pielii piciorului: Aplicator antifungic pentru tratarea infectiei de pe degete cu: - hidroxitirozol - acizi grasi si extract de alge Arthrospira platensis, care creeaza un pH acid la nivelul pielii, formand un mediu nefavorabil pentru cresterea si proliferarea ciupercii. Compozitie : - Alga activa–in esenta, "teflon" pentru pielea ta. Previne atasarea ciupercii la piele, astfelincat este imposibil sa creasca si sa se inmulteasca. - Frunza de maslin activa –imbunatateste starea pielii si functia de bariera si actiune antibacteriana. Aplicator cu varf flexibil Cantitate: 4 ml 2. Spray deincaltaminte pentru a elimina ciupercile din pantofi cu : - Apa - Etanol - Acid boric. Reduce riscul de infectii, blocand ciclul infectios al ciupercii. Aplicator cu varf multi-directional Cantitate: 10 ml Caracteristici: Performanta antifungica in-vitro,imbunatatita in mod semnificativ comparativ cu terbinafina. Conceput ca un tratament topic, pentru ainlocui tratamentul ce presupune administrarea unui medicament pe cale orala (terbinafina) si adaptarea acestuia pentru utilizare topica.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.