Rezerve pentru pila electrica, Scholl

Rezerve pentru pila electrica, Scholl - TRATAMENTE - SCHOLL
Scholl
P438797437
Scholl Velvet Smooth Rezerva ce contine 2 capete rotative. Un capat rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi intrebuintat, in medie, de 12 ori. Dupa acest numar de intrebuintari este recomandat [...]

Descriere: Rezerve pentru pila electrica, Scholl

Scholl Velvet Smooth Rezerva ce contine 2 capete rotative. Un capat rotativ Scholl Velvet Smooth poate fi intrebuintat, in medie, de 12 ori. Dupa acest numar de intrebuintari este recomandat sa fie inlocuit.Tototdata, pentru ca Scholl Velvet Smooth nu foloseste lame ascutite si se opreste automat, daca este apasat prea tare de piele. Pentru a optimiza rezultatele obtinute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth si pentru a preveni ingrosarea pielii, este recomandat sa folosesti zilnic Scholl Crema hidratanta pentru pielea uscata a picioarelor. Foloseste cu incredere Scholl Velvet Smooth pentru picioare frumoase si catifelate si invata sa pasesti cu incredere!

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review