Rezerva Electronica Velvet Smooth, Scholl

Rezerva Electronica Velvet Smooth, Scholl -  - SCHOLL
Scholl
P459789571
Rezerva Electronica Velvet Smooth cu cristale de diamant Rezerva de capat rotativ extra abraziv pentru pielea foarte ingrosata a talpilor pentru Pila electronica cu Cristale de Diamant- piele fina dupa [...]

Descriere: Rezerva Electronica Velvet Smooth, Scholl

Rezerva Electronica Velvet Smooth cu cristale de diamant Rezerva de capat rotativ extra abraziv pentru pielea foarte ingrosata a talpilor pentru Pila electronica cu Cristale de Diamant- piele fina dupa prima utilizare. Pentru o finisare placuta la atingere, folositi rezerva de capat rotativ Scholl Velvet Smooth™ cu Diamante de Cristal pentru piele foarte aspra. Rezervele de capat rotativ pentru Pila electronica pentru pielea ingrosata a talpilor sunt acum imbogatite cu diamante fine de cristal, care sunt produse exfoliante naturale valoroase.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review