Pila electrica reincarcabila pentru picioare Velvet Smooth, Scholl

Pila electrica reincarcabila pentru picioare Velvet Smooth, Scholl - TRATAMENTE - SCHOLL
Scholl
P459791839
Scholl Velvet Smooth pila electronica pentru picioare umede si uscate este reincarcabila, nu are fir si poate fi folosita atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda (in baie [...]

Descriere: Pila electrica reincarcabila pentru picioare Velvet Smooth, Scholl

Scholl Velvet Smooth pila electronica pentru picioare umede si uscate este reincarcabila, nu are fir si poate fi folosita atat pe pielea uscata, cat si pe pielea umeda (in baie sau dus). Cu capatul sau rotativ conceput special pentru utilizarea pe picioare umede si uscate, pila indeparteaza instant pielea ingrosata. Rotiti cu atentie capatul rotativ peste pielea ingrosata si urmariti cat de usor este aceasta indepartata. Caracteristici: Impermeabila. Sistem cu doua viteze. Reincarcabila si fara fir. Precautii: Aceasta pila nu poate fi utilizata de persoanele care sufera de diabet si persoanele cu probleme de circulatie a sangelui.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review