Pila electrica cu cristale de diamant pentru pielea ingrosata Velvet Smooth, Scholl

Pila electrica cu cristale de diamant pentru pielea ingrosata Velvet Smooth, Scholl - TRATAMENTE - SCHOLL
Scholl
P438797436
Pila electronica cu cristale de diamant pentru pielea ingrosata Velvet Smooth, Scholl Scholl Velvet Smooth: pila electronica, cu capat rotativ abraziv, cu praf de diamante, indeparteaza usor pielea ingrosata de [...]

Descriere: Pila electrica cu cristale de diamant pentru pielea ingrosata Velvet Smooth, Scholl

Pila electronica cu cristale de diamant pentru pielea ingrosata Velvet Smooth, Scholl Scholl Velvet Smooth: pila electronica, cu capat rotativ abraziv, cu praf de diamante, indeparteaza usor pielea ingrosata de pe talpi, chiar si din zonele greu accesibile. Rezultatul se vede si se simte de la prima utilizare. Scholl Velvet Smooth Pila electronica pentru pielea ingrosata de pe talpi. Fiecare pachet contine: -o pila electronica, -un capat rotativ abraziv, -4 baterii tip AA -un capac protector. Pentru a optimiza rezultatele obtinute cu ajutorul Scholl Velvet Smooth si pentru a preveni ingrosarea pielii, este recomandat sa folosesti zilnic Scholl Crema hidratanta pentru pielea uscata a picioarelor.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review