Pedirelax gel, 150ml

Pedirelax gel, 150ml - TRATAMENTE - QUANTUM PHARM
P22661
Proprietăți: Este un gel, cu efect rapid, destinat pentru relaxarea picioarelor grele și obosite. Are avantajul de a se utiliza ușor, sub formă de aplicații externe pentru [...]

Descriere: Pedirelax gel, 150ml

Proprietăți:

Este un gel, cu efect rapid, destinat pentru relaxarea picioarelor grele și obosite. Are avantajul de a se utiliza ușor, sub formă de aplicații externe pentru protejarea și îngrijirea picioarelor. Conține extract de castan sălbatic, sulfină și gălbenele, ale căror beneficii și efecte în literatura de specialitate sunt descrise astfel:
- extractul de castan sălbatic și sulfină, au un efect venotonic, antiedemic și relaxant asupra picioarelor obosite și ușor umflate;
- extractul de galbenele este un extract foarte des utilizat în medicină naturistă umană datorită acțiunii sale anttinflamatoare și cicatrizante.
Hrănește și regenerează pielea datorită conținutului ridicat de principii active; se poate utiliza cu efect benefic în reumatism cronic, în tratamentul contuziilor, dureri musculare, a rănilor, arsurilor și hematoamelor; vasoconstrictoare, mărește viteza de circulație a sângelui, având totodată și un efect sedativ, liniștitor; prin efectul homeopatic dovedit, ajută la tratarea picioarelor obosite, încheieturilor dureroase și umflate; este foarte util sportivilor, pentru calmarea și tratarea durerilor cauzate de lovituri și efort muscular susținut.

Ingrediente:

aqua, propyleneglycol, Triethanolamine, Alcohol Denat Sd. Alcohol 38-B, Carbomer, PEG-40-Hydrogenated Caastor Oil, Parfum, Aesculus Hippocastanum Extract, Melilotus Officinalis Extract, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Calendula Ifficinalis Flower Extracyt, Ethylhexyglycerin.

Mod utilizare:

Se aplică prin masaj ușor pe întreaga suprafață a picioarelor obosite, inflamate și dureroase; în scurt timp se constată o relaxare profundă a picioarelor grele; tratamentul zilnic poate preveni formarea varicelor.

Prezentare:

150 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review