Odorex Foot spray antiperspirant impotriva transpiratiei excesive, 50 ml, Biotrade

P459791503
  • -10%
Odorex Foot spray antiperspirant impotriva transpiratiei excesive, 50 ml, Biotrade - TRATAMENTE - BIOTRADE
Biotrade
Proprietăți: - este un spray cu o acţiune de durată împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut al picioarelor; - opreşte transpiraţia timp de 10 până [...]

Odorex Foot spray antiperspirant impotriva transpiratiei excesive, 50 ml, Biotrade

Proprietăți:

- este un spray cu o acţiune de durată împotriva transpiraţiei şi a mirosului neplăcut al picioarelor;

- opreşte transpiraţia timp de 10 până la 14 zile după o singură aplicare;

- conţine un ingredient antibacterian, care protejează pielea picioarelor prin împiedicarea dezvoltării bacteriilor, care determină mirosul neplăcut;

- blochează transpirația prin sărurile de aluminiu prezente în produs, care formează un dop gelatinos la nivelul glandelor hiperactive; - nu afectează termoreglarea generală întrucât acționează doar la nivelul glandelor sudoripare cu producție în exces într-o zonă limitată, fiind foarte sigur;

- nu afectează termoreglarea, nu lasă pete pe haine;

- este eficient şi economic. Ingrediente active: Clorură de aluminiu – blochează transpiraţia.

Glicerină – înmoaie pielea, previne uscarea. Methenamină – ingredient antibacterian cu un spectru larg de acţiune. Clorid de Aluminiu - ingredient activ - siguranţă.

Ingrediente:

AQUA, ALCOHOL, ALUMINUM CHLORIDE, GLYCERIN, METHENAMINE, PARFUM.

Mod de utilizare:

La prima utilizare, picioarele se spală cu săpun şi se usucă bine, după care picioarele se pulverizează abundent cu Odorex Foot şi se lasă să se usuce. Dimineaţă zonele se spală doar cu apă. Procedeul se repetă trei seri consecutive. Pentru întreţinere se aplică conform schemei individuale, o dată la fiecare 7 până la 14 zile.

Dacă după prima utilizare transpiraţia a apărut în a 10-a zi, aceasta înseamnă că schema Dumneavoastră individuală de aplicare a Odorex Foot este o dată la fiecare 9 zile. În acest interval picioarele pot fi spălate cu diverse săpunuri, deoarece acestea nu influenţează efectul dat de Odorex Foot.

Intervalul de utilizare este individual pentru fiecare persoană şi reprezintă în medie o aplicare la 10 zile.

Nu este nevoie să folosiţi Odorex Foot zilnic! Odorex Foot trebuie aplicat pe o piele sănătoasă, fără leziuni. Nu-l folosiţi dacă sunteţi sensibil la sărurile de aluminiu! Dacă sunt prezente afecţiuni fungice şi alte afecţiuni inflamatorii, ele trebuie în primul rând tratate.

Precauții:

Dacă apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Dacă acestea nu se rezolvă în 3 zile, efectuați un consult dermatologic.

Prezentare:

50 mlData ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review