Keratolin Foot Gel exfoliant pentru picioare cu 40% uree, 15 ml, Biotrade

Keratolin Foot Gel exfoliant pentru picioare cu 40% uree, 15 ml, Biotrade - TRATAMENTE - BIOTRADE
Biotrade
P459790783
Este un gel intensiv potrivit pentru înmuierea și exfolierea clavusurilor rebele, a verucilor, a pielii și unghiilor îngroșate. Poate fi aplicat și la nivelul coatelor, genunchilor și călcâ [...]

Descriere: Keratolin Foot Gel exfoliant pentru picioare cu 40% uree, 15 ml, Biotrade

Este un gel intensiv potrivit pentru înmuierea și exfolierea clavusurilor rebele, a verucilor, a pielii și unghiilor îngroșate. Poate fi aplicat și la nivelul coatelor, genunchilor și călcâielor;

Ingrediente active:

Uree 40% - efect intens keratolitic

Ingrediente:

AQUA, UREA, ACRYLATES COPOLYMER, TETRASODIUM EDTA, SODIUM HYDROXIDE

Mod de utilizare:

Se aplică o picătură de gel, doar pe zona afectată, în fiecare seară, pentru 7-10 zile. Se acoperă cu un plasture. După a treia zi, se îndepărtează pielea moartă cu o piatră ponce sau pilă și se continuă utilizarea gelului până la refacerea completă a pielii. Pentru rezultate mai bune, se recomandă combinarea tratamentului cu Keratolin foot corn gel, alternativ în fiecare seară. A nu se folosi pe pielea inflamate sau lezată.

Precauții:

Dacă apare senzația de arsură, mâncărime sau roșeață, opriți aplicarea produsului. Dacă acestea nu se rezolvă în 3 zile, efectuați un consult dermatologic.

Prezentare:

15 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:30
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review