Excilor Forte pentru infectia fungica a unghiei, 30 ml, Magna Pharm

P479852772
Excilor Forte pentru infectia fungica a unghiei, 30 ml, Magna Pharm - INGRIJIRE-UNGHII - MAGNA PHARM
Magna Pharm

Controlează micromediul unghiei prin acidificarea patului unghial.Conține substanțe acide care sunt capabile să penetreze unghia și să permită tratarea din interior spre exterior.De obicei, durează câteva luni până când o unghie afectată arată din nou complet sănătoasă.

[...]

Excilor Forte pentru infectia fungica a unghiei, 30 ml, Magna Pharm

Proprietati:

  • Cel mai important component al unghiilor de la mâini și de la picioare este cheratina; o substanță tare și densă pe care majoritatea preparatelor antifungice nu o pot penetra;
  • In cele mai multe cazuri, ciupercile cresc sub unghie, ceea ce le face dificil de tratat;
  • Controlează micromediul unghiei prin acidificarea patului unghial;
  • Conține substanțe acide care sunt capabile să penetreze unghia și să permită tratarea din interior spre exterior;
  • De obicei, durează câteva luni până când o unghie afectată arată din nou complet sănătoasă;
  • In medie, o unghie de la picior crește cu 1,5 mm într-o lună. Excilor® FORTE scade imediat pH-ul unghiei, creând un mediu ostil pentru dezvoltarea fungilor;

Mod de utilizare:

Excilor FORTE trebuie aplicat o dată pe zi, preferabil după duș. Înainte de aplicare, curățați unghia și îndepărtați orice strat vechi de lac de unghii. Agitați bine flaconul înainte de utilizare. În continuare, folosiți pensula pentru a acoperi întreaga suprafață a unghiei. Asigurați-vă că aplicați un strat suficient de Excilor FORTE. Flaconul poate conține aglomerări formate din reziduuri de film uscat. Ștergeți eventualele aglomerări de film uscat de pe pensulă. Acest lucru este normal și este cauzat de uscarea datorită contactului cu aerul. Nu are nicio influență asupra performanței sau calității produsului. Lăsați unghia să se usuce. Acest lucru durează între 3 și 5 minute. Produsul este alb la aplicare, dar pe măsură ce se usucă devine transparent și veți remarca un strat elastic ce se va reduce cu timpul. Pentru efect optim este recomandat să așteptați până la 5 minute înainte de a vă pune șosete și/sau pantofi. După aplicare, este normal să simţiţi o senzaţie de furnicături sub unghie și acest lucru arată că produsul penetrează unghia.

Ingrediente:
Apă, poliuretan, ulei de mentă, acid acetic, sesquioleat de sorbitan, hexandiol, octandiol, alcool benzilic, galat de octil, alcool lanolinic etoxilat și acetilat, alcool fenetilic, butilcarbamat de iodopropinil, gumă xantan, acid dehidroacetic, etilhexilglicerină, biotină.

Prezentare:
30 ml



Data ultimei actualizari: 2023-08-30 10:50:52
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review