Ciorapi compresivi Light Legs, Scholl

Ciorapi compresivi Light Legs, Scholl -  - SCHOLL
Scholl
P459791840
Ciorapii Scholl Light Legs ajuta la prevenirea senzatiei picioarelor obosite si grele pe intreg parcursul zilei, datorita fibrelor unice utilizate pentru compresie: Technologia Fibre-FirmTM Pe langa imbunatatirea circulatiei venoase, [...]

Descriere: Ciorapi compresivi Light Legs, Scholl

Ciorapii Scholl Light Legs ajuta la prevenirea senzatiei picioarelor obosite si grele pe intreg parcursul zilei, datorita fibrelor unice utilizate pentru compresie:

Technologia Fibre-FirmTM

Pe langa imbunatatirea circulatiei venoase, ciorapii Scholl Light Legs modeleaza si imbunatatesc aspectul picioarelor; confirmat de 85% din femeile care au incercat noii ciorapi Scholl Light Legs 60 DEN

Pentru a te bucura cat mai mult de calitatea ciorapilor, asigura-te ca unghiile de la maini si de la picioare nu au margini ascutite, deoarece ar putea agata ciorapii si i-ar putea rupe.

Indeparteaza bijuteriile ce s-ar putea prinde de ciorapi.

Pasul 1. Aduna ciorapii cu ambele maini pana ajungi la varf, introdu piciorul si ruleaza uniform pe lungimea piciorului.

Pasul 2. Repeta aceeasi procedura pentru celalalt picior.

Pasul 3. Apuca banda superioara a ciorapilor si aranjeaz-o pe talie, astfel incat sa te simti confortabil.

Ajusteaza ciorapii pe coapsa, gamba, glezna si zona degetelor, ciupindu-i usor si asezandu-i. Compozitie: 77% poliamida, 23% elastan; grosime 60 DEN, opac, compresie graduala3,5 mmHg – 10 mmHg, tesatura intarita la degete.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Alte produse din aceeasi categorie:

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review