Pernite din gel transparent sustinere calcaie, Scholl

Pernite din gel transparent sustinere calcaie, Scholl -  - SCHOLL
Scholl
I6803
Prezentare:1 pereche pernite din gel. Tehnologie anti-alunecare. Mai subtire, pentru mai mult confort. Ideal pentru pantofi cu toc sau sandale. Scholl Party Feet Ultra Slim Invisible Gel Cushions [...]

Descriere: Pernite din gel transparent sustinere calcaie, Scholl

Prezentare:1 pereche pernite din gel. Tehnologie anti-alunecare. Mai subtire, pentru mai mult confort. Ideal pentru pantofi cu toc sau sandale. Scholl Party Feet Ultra Slim Invisible Gel Cushions asigura o protectie invizibila pentru a ajuta la prevenirea durerilor arzatoare din talpa. Forma imbunatatita. Gel transparent, foarte subtire si discret.Tehnologie anti-alunecare, pentru o fixare puternica. Refolosibil. Lavabil. Noua forma imbunatatita asigura un confort mai mare si 25%mai mult spatiu in pantof fata de versiunea anterioara Party Feet Invisible Cushion. Utilizare: Desprindeti pernitele de pe filmul de protectie.Introduceti-le in partea din fata a pantofilor cu partea neteda in jos si capatul ascutit orientat spre calcaie.

Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review