Branturi pentru barbati GelActiv Sport, marimea 40 - 46.5, Scholl

P459791197
Branturi pentru barbati GelActiv Sport, marimea 40 - 46.5, Scholl - BRANTURI - SCHOLL
Scholl
Branturi pentru atenuarea impactului asupra articulatiilor. Tehnologie GelActiv de absorbtie a socurilor. Dublu Confort. Proprietati: Asigura absorbtia socurilor intreaga zi, in special pe suprafetele dure. Amortizare non-stop si confort [...]

Branturi pentru barbati GelActiv Sport, marimea 40 - 46.5, Scholl

Branturi pentru atenuarea impactului asupra articulatiilor.

Tehnologie GelActiv de absorbtie a socurilor.

Dublu Confort.

Proprietati:

Asigura absorbtia socurilor intreaga zi, in special pe suprafetele dure. Amortizare non-stop si confort pe toata durata zilei. Orificiile si panza din partea de sus ajuta la mentinerea senzatiei de picioare uscate.

Mod de utilizare:

Daca este necesar, taiati branturile pentru a se potrivi in interiorul incaltamintei. Taiati de-a lungul conturului care se potriveste cu dimensiunea incaltamintei sau folositi brantul original ca model. Pentru cele mai bune rezultate, scoateti branturile existente si inlocuiti-le cu branturile Scholl GelActiv, avand partea de gel orientata in jos. Inlocuiti branturile care prezinta semne de uzura; recomandat la fiecare 6 luni.

Indicatii:

- bocanci;

- incaltaminte pentru deplasari zilnice;

- incaltaminte sport;

- senzatia de greutate in picioare, datorita mersului pe jos sau statului in picioare pentru mult timp, lucrului cu suprafete dure, in interior sau in aer liber.



Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.

Review-uri (0)

Detii sau ai utilizat produsul?

Doar utilizatorii autentificati pot adauga review