Simpliq Sampon Anti Incaruntire, 150ml

Simpliq Sampon Anti Incaruntire, 150ml - - AFLOFARM - HTTPS://WWW.FARMACIILEDAV.RO/INGRIJIRE-PERSONALA/INGRIJIRE-PAR/SPALARE-SI-INGRIJIRE - AFLOFARM
AFLOFARM
P459820333
Proprietăți: - restaurează treptat culoarea natural întunecată a părului - NU este un colorant pentru păr - efect după 5 utilizări * - testat dermatologic Șamponul SIMPLIQ® împotriva încărunţirii
Se incarca ofertele...

Descriere Simpliq Sampon Anti Incaruntire, 150ml

Proprietăți:
- restaurează treptat culoarea natural întunecată a părului
- NU este un colorant pentru păr
- efect după 5 utilizări *
- testat dermatologic
Șamponul SIMPLIQ® împotriva încărunţirii conține extracte din plante bogate în fitopigmenţi, care, atunci când sunt utilizate în mod regulat, întunecă părul în mod gradat și protejează în plus părul de efectul nociv al radiațiilor solare.
Șamponul conține, de asemenea, că ingredient activ un extract obținut din algele Cystoseira compressa, care contribuie la regenerarea caracteristicilor naturale ale părului.
Efectul așteptat al produsului poate fi influențat de factori precum: tipul și starea părului, caracteristicile individuale determinate genetic, stilul de viață și condițiile de mediu.
Compoziția este îmbogățită cu extract din drojdie de bere - o sursă bogată de proteine, vitamine din complexul B și minerale.
Utilizarea regulată a șamponului SIMPLIQ® împotriva încărunţirii restaurează culoarea natural întunecată a părului.
Contraindicații:
Alergie sau intoleranţă la oricare dintre ingredientele produsului.
Precauții:
A se păstra în ambalajul original la o temperatură sub 25°C. A nu se ține la rece; a nu se congela. A nu se lăsa la îndemână şi vederea copiilor mici.
Doar pentru uz extern. Evitați contactul cu ochii și pielea deteriorată.
În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă. Nu utilizați după data de expirare.
Prezentare:
150ml


Data ultimei actualizari: 2023-08-25 11:30:31
Atentie
Imaginile sunt doar cu titlu informativ si pot exista diferente intre acestea si produs. Singura situatie in care informatiile prezentate pot fi diferite fata de cele ale produsului este aceea in care producatorul aduce modificari specificatiilor acestuia, fara a ne informa in prealabil.